ACTUALIZARE 17:14 Bărbatul care a sunat-o în mai multe rânduri pe amma Alexandrei Măceșanu și a susținut că le ține prizoniere atât pe Alexandra cât și pe Luiza, a fost lăsat în libertate, informează Antena 3.
Bărbatul, care are doar 18 ani, a cerut mamei Alexandrei câte 3.500 de euro pentru fiecare fată. Potrivit informațiilor, bărbatul nu a primit nici măcar o amendă. 
 
Știrea inițială

Coșmarul familiei Alexandrei Măceșanu pare fără sfârșit. La trei săptămâni de la tragedia din Caracal, în timp ce în presă apar noi elemente din anchetă, care arată erorile autorităților, familia Alexandrei a devenit ținta impostorilor și a unor indivizi fără niciun Dumnezeu.  Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, anunță că a colaborat personal cu procurorii și serviciile de informații pentru organizarea unui flagrant în cazul unei persoane care a sunat la mama Alexandrei cerând bani pentru eliberarea Alexandrei și Luizei.

„Dragi prieteni, de 5 zile am colaborat personal cu procurorii și serviciile de informații pt organizarea unui flagrant în cazul unei persoane care a sunat la mama Alexandrei cerând bani pt eliberarea Alexandrei și Luizei!!!. Chiar dacă speranța a fost mică totuși am sperat. Felicit DIICOT și serviciile care au colaborat la acest caz. Persoana care reclama ca deține fetele a fost prinsă și audiată!!. Din păcate este o pistă falsă, dar eu sper să platească cu pușcăria pt modul în care s-a jucat cu sentimentele familiei și speranțele tuturor!!!! Vă rog să nu difuzați vocea mamei Alexandrei!”, a scris Alexandru Cumpănașu, vineri, pe pagina sa de Facebook.

În urmă cu câteva zile, Alexandru Cumpănașu aunța că familia Alexandrei a reușit să strângă o echipă de investigatori independenți, formată din foști oameni din Poliție, Parchete și Servicii Secrete, echipă ce ar urma să ajute ancheta oficială în cazul dramei de la Caracal.  De asemenea, el a depus la Parchetul General mai multe documente care ar arăta legăturile de la nivel înalt, pe care Dincă le-ar fi avut cu persoane influente din Caracal.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews