Un nou videoclip realizat de Mănăstirea Putna în Anul Centenarului -  în cadrul manifestărilor pe care, sub genericul „Pe drumul unirii românilor” le-a început încă din primele zile din ianuarie, odată cu impresionantul moment în care tinerii din ASCOR au scris „100” cu torțe pe Dealul Crucii de la Mănăstirea Putna, - a fost postat pe pagina de Facebook.

„Basarabie măreață” este primul videoclip dintr-o serie de peste 20, filmate recent în mai multe locații din Ucraina, Republica Moldova și România. 

La filmările realizate cu sprijinul Mănăstirii Putna  au participat elevii Grupului vocal-tradițional „Ai lui Ștefan, noi oșteni” de la Liceul Tehnologic „Ion Nistor” – Vicovu de Sus, sub coordonarea Prof. Vasile Schipor. 2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.