ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Judecătoria Sectorului 1 a hotărât luni să amâne pentru miercuri pronunțarea în speța mandatului lui Clotilde Armand la Primăria Sectorului 1. Problema urmează să fie tranșată miercuri de magistrați. Totodată, instanța a decis să judece separat validarea mandatelor consilierilor locali.
 
 
Acest lucru va fi discutat tot miercuri.Informația a fost confirmată și de avocatul lui Dan Tudorache, Mihai Drăgan.„Judecătoria Sectorului 1 nu a validat mandatul dnei Clotilde Armand. S-a dat termen miercuri pentru depunerea și discutarea probelor referitoare la presupusa fraudă", a explicat acesta pentru DC News.
 
Potrivit site-ului Lumea Justiției, judecătoarea Claudia Stânga i-a citat atat pe Clotilde Armand cât și pe primarul Sectorului 1 Dan Tudorache pentru a fi prezenti în sală la următorul termen, ca sa depuna toata probelele pentru a le analiza și a le putea discuta, intrucat s-a invocat frauda. Iar probele aparute pana acum privind posibila fraudare a alegerilor sunt extrem de solide, scrie luju. Ramane de vazut ce se va intampla la urmatorul termen, avand in vedere ca primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, cere Judecatoriei Sectorului 1 sa invalideze alegerea USR-istei Clotilde Armand, din cauza fraudei electorale.