ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Manifestațiile pentru Libertate sunt în toi în întreaga lume, 24 iulie fiind o zi pentru proteste mondiale împotriva dictaturii erijate pe spatele pandemiei de coronavirus. Cele mai îndârjite și mai diverse sunt cele din Franța, o țară unde socialistul Emmanuel Macron a anunțat una dintre cele mai draconice legi de segregare socială prin intermediul pașaportului „sanitar”. Restricțiile lui Macron se doresc implementate și în România, după cum au dat de înțeles ministra sănătății, Ioana Mihăilă, și șeful DSU, Raed Arafat, care doresc să închidă accesul la mall-uri, supermarket-uri și alte clădiri mari pentru nevaccinați, în weekend, precum și să pașaportizeze intrarea la restaurante, teatre, muzee și evenimente - unde să aibă acces doar vaccinații și, eventual, testații de Covid.

Mii de oameni protestează la Paris:

Imaginile de mai jos sunt din Valence. Pe același canal sunt filmate proteste similare la Nisa, Dunkerque, Villefranche, Figeac, Beziers, Narbonne, Foix, Pau, Aix-en-Provence, Tarn-et-Garonne, precum și în orașul Saint-Denis din Reunion.

 

 

Zeci de mii de manifestanți strigă „Liberta!” și protestează împotriva pașaportului de vaccinare la Roma:

Zeci de mii de oameni protestează la Londra:

O manifestație impresionantă are loc și la Melbourne și Sydney în Australia.

 

 

Revenim cu detalii.