ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalista Adriana Vitan Balint afirmă că doctorul Răzvan Constantinescu a avut perfectă dreptate în interviul pe care i l-a luat Pompiliu Diplan în mai 2020, constatând că afirmațiile doctorului s-au împlinit milimetric și, 18 luni mai târziu, realitatea din teren îi dă dreptate mult-prigonitului profesor.

La data publicării interviului doctorul Răzvan Constantinescu scria:

„MINCIUNA SECOLULUI

De ceva vreme, resimt un sentiment de inutilitate în spațiul public. Pe Facebook, explic lucruri de 10 ani, aproape zilnic, consum energie și timp, însă totul pare în van. De aceea, gândul de a părăsi ”scena” este din ce în ce mai insistent.

Am vrut însă ca acești 10 ani de activitate pe-aici să nu se încheie fără ceva cu adevărat ”tare”, ca un fel de cântec de rață (că lebede nu mai avem).

Așa că m-am bucurat când domnul Pompiliu Diplan mi-a cerut acordul de a veni la Iași, cu o echipă de specialiști, pentru a realiza împreună un interviu. Domnia sa fiind deja eroul celor mai bune videoclipuri în care demontează matematic, grafic, statistic, logic mascarada cu virusul, i-am și spus la telefon: ”Domnule, e ca și cum Ilie Năstase i-ar lua un interviu lui Ion Țiriac, va rezulta ceva extrem de atrăgător!”

Dacă așa a ieșit sau nu, dumneavoastră veți constata.Mulțumiri deosebite tuturor celor care au contribuit la acest film: ”regizorul” Pompiliu Diplan, ”directorul de imagine” Dobre Dan George, partenerul de dialog dr. Mircea Puscasu.Interviul este neobișnuit de lung, peste două ore, dar sper ca nicio secundă să nu predispună la plictiseală. Către final, el capătă alură de discuție colocvială între prieteni, mai omenească și mai puțin ”oficială”, de aceea atunci apar cele mai frumoase replici.

Din sumar: - chinezi care cad ca popicele pe asfalt; - această mascaradă nu are nicio legătură cu medicina; - exagerarea masivă a numărului de decese prin ”Protocolul specific” din 3 martie 2020, care instigă la falsificarea certificatelor de deces; - mass media exacerbează isteria în mod intenționat, similar ”furtunei citokinice”; Radu Tudor este o citokină; - nu mă arunc de la balcon dacă ia foc coșul de hârtii!; - ”stați în alertă până la crearea unui vaccin” este o minciună; - Vergică Gălușcan de la Timișoara deja a inventat vaccinul (!); - nu vă puteți voi vaccina, câte virusuri putem noi crea; - la conducerea țării nu avem nevoie de specialiști, avem nevoie de caractere; - credința este sistemul imunitar al conștiinței.

Dragilor, gândiți doar cu creierele voastre, e sfatul meu din urmă!”

VIDEO:

„Doctorul Răzvan Constantinescu ne povestea încă din mai 2020, după doar două luni de pandemie, de ce pentru virusul ăsta nu va putea fi niciodată creat un vaccin eficient.

Interviul luat de Pompiliu Diplan este briliant, dacă îl reascultați acum, la un an și jumătate de când a fost realizat, veți vedea că totul e exact cum a spus Doc atunci, veți înțelege de ce toată propaganda și tot corpul medical plătit de Pharma au turat motoarele la maxim împotriva lui. 

Doc a avut 100% dreptate în tot ceea ce a spus și despre protocolul de diagnosticare și tratament impus medicilor de către OMS în 3 martie 2020 și în ceea ce privește impunerea vaccinării obligatorii și a miliardelor aruncate presei și lătrăilor din corpul medical ca să cânte melodia impusă și despre puterea pe care o au cei care controleaza trusturile de presă de pe întreg mapamondul.

Noi toți am făcut valuri, fiecare în felul lui a tras un semnal de alarmă, dar Doc e singurul care a riscat totul și a pierdut cel mai mult. A făcut-o pentru noi si pentru ceea ce a jurat când a ales meseria asta nobilă. Și eu nu voi uita asta niciodată!”, a scris Adriana Vitan Balint pe Facebook.
 
Totodată ea a dat citire unui Manifest cenzurat în mai multe rânduri în mediile de socializare:
 
„Manifestul trebuie sa circule citit cu vocea voastră, să se vadă că suntem mulți, că existăm, că avem fețe, voce, și nu suntem (ro)boți sau conturi false.

Suntem milioane, în timp ce ei sunt extrem de puțini și asta îi sperie. Odată ce vom realiza că împreună suntem o forță care poate învinge extrem de ușor o mâna de securiști vânduți străinilor, nu ne va mai sta nimeni în cale. Hai sa îi facem sa le fie frică! Ajunge o viață de om trăita în frică! A venit și vremea noastră. Ori noi, ori ei!

1. Unde trebuie să îngenunchem ca să ne cerem scuze că am dat străinilor, de sute de ani, de la sare, apă, grâne, petrol, păduri, până la propriii copii?

2. Unde trebuie să îngenunchem să cerem iertare străinilor pentru că dăm petrolul austriecilor, în pământul cărora nu se găsește nici gram de petrol, dar care au, culmea tupeului, chiar la intrarea în Viena, ditamai rafinăria, poate cea mai mare din Europa, în timp ce ale noastre au fost toate închise?

3. Unde trebuie să îngenunchem pentru că am plătit americanilor o autostradă pe care nu au construit-o niciodată și pentru care, culmea, am plătit și despăgubiri că ne-au luat banii și nu au făcut nimic?

4. Unde trebuie să îngenunchem pentru că atunci când deschidem aragazul sau dăm drumul la căldură în casă, francezii încasează toți banii, deși nu au construit nimic și au preluat toată infrastructura făcută de Ceaușescu pe banii noștri, foamea noastră, frigul și lipsurile din perioada comunistă?

5. Unde trebuie să îngenunchem pentru că atunci când deschid robinetul de apă, pornește contorul pentru francezi, deși e apa României, pe țevile făcute de Ceaușescu, pe banii și lipsurile noastre?

6. Unde trebuie să îngenunchem pentru că sate întregi sunt înghițite de ape sau de surpări de teren pentru că austriecii ne taie pădurile, cu sutele de hectare lunar?

7. Unde trebuie să îngenunchem pentru că ne dispar copiii din țară, în drum către ei, că poliția ne ia la mișto dacă anunțăm răpirea vreunei fete la 112, că prin fața poliției de frontieră trec, zilnic, zeci persoane răpite, tiruri cu marfă de contrabandă către aceiași străini care se fac că nu văd nimic, deși șeful Parchetului european anticorupție e o româncă, una care știe exact ce se întâmplă în România și tace?

8. Unde trebuie să îngenunchem pentru că în țara noastră ajung deșeurile lor de toate felurile, chiar și biologice și radioactive, în timp ce nouă ni se arată obrazul și suntem suprataxați că îndăznim să avem Euro 3 la mașina înmatriculată în Bulgaria, pentru că, jupuiți de bani, pământ și mijloace de trai, mai mult nu ne putem permite din cauza sărăciei în care suntem lăsați de aceiași străini îmbuibați și aroganți?

9. Unde trebuie să îngenunchem să cerem iertare străinilor pentru că am dat tot tezaurul României englezilor, cărora le mai și plătim anual chirie și taxe pentru poansonarea lingourilor?

Acum, după ce ne-au luat tot, ne pun și în genunchi.
Pentru că romanian lives don’t matter!
Îngenuncheați, bre, nu fiți fraieri, arătați ce popor deschis la minte suntem!”, este manifestul Adrianei Vitan-Balint.