ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


”Nu știu ce directive se mai dau în culisele strategilor de la comunicare, dar se pare că lucrurile scapă de sub control. Afirmațiile venite din partea fostului manager al Spitalului Victor Babeș din Capitală și a actualului manager al acestei unități sanitare, conform cărora ATI-urile ar fi pline de tineri nevaccinați, au depășit orice limită. Dacă este așa, și trebuie să probeze acest lucru, este extrem de grav, dar dacă nu este, atunci oamenii aceștia trebuie să răspundă în fața legii”, a scris Claudia Marcu pentru Ziarul Național.

Printre cei care au declarat că unitățile sanitare au reînceput să se umple cu pacienți, în special tineri, pe fondul valului patru, sunt doctorii Emilian Imbri, fostul manager al Spitalului Victor Babeș din București și actualul manager al spitalului, Simin Aysel Florescu, a mai scris Marcu.

Iată ce a declarat Emilian Imbri în  condițiile în care, nicăieri în lume nu s-au consemnat cazuri grave la tinerii nevaccinați:

”În Spitalul Victor Babeș, acum, la ATI, care e doar Covid, sunt persoane tinere și nevaccinate. Nu știm ce se întâmplă? Știm! E practic ce au reușit să facă cei care au indus spaima, neîncrederea și au pus corpul medical într-o poziție inferioară, de persoane care, și o spun cu toate sinceritatea și nu acuz pe nimeni, dar cei care au transformat prin ce vorbesc pe la diverse posturi TV corpul medical în gardieni, în persoane care fugăresc oameni și-i vaccinează cu forța”.

Ziarul Național a demitizat AICI isteria numărului mare de tineri internați la ATI.