ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actrița Manuela Hărăbor, nevaccinată - care a semnat și Manifestul intelectualilor din România contra vaccinării obligatorii - a anunțat pe o rețea de socializare, că este ”în curs de imunizare pe cale naturală”, după ce a fost infectată de un coleg vaccinat, dar netestat, transmite Antena 3.

Manuela Hărăbor este revoltată de haosul provocat de deciziile autorităților și atrage atenția că este nevoie de o schimbare de strategie.

”Mă simt bine, am avut simptome foarte ușoare. Medicii care au grijă de mine spun că a fost foarte importantă toată perioada asta lungă de profilaxie pe care am urmat-o. Sistemul meu imunitar a fost extrem de întărit, ca dovadă, simptomele au fost foarte ușoare. 

Citiți Virgiliu Gheorghe: Dacă s-ar trata boala de la început, nu ar mai muri oamenii de COVID-19 (I). Aflați aici cum să evitați moartea dacă vă îmbolnăviți de COVID. Care sunt primele semne și cu ce tratament trebuie început. INTERVIU FAMILIA ORTODOXĂ

(...) Am fost în turneu cu un spectacol, unul dintre colegii mei era infectat fără să știe, nu avea simptome. Nu sunt singura. (...) Pe mine DSP-ul, până în ziua de astăzi, nu m-a contactat să mă întrebe dacă m-am întâlnit cu cineva. Nu m-a sunat nimeni. Am fost confirmată pozitiv pe data de 1 octombrie.

(...) Mai este un aspect extrem de important, și aici nu găsesc vină decât în vârful autorităților, testarea, dacă un cetățean care nu are la dispoziție o sumă de bani, care este considerabilă, să te duci să faci un test la o clinică, ca să poată să te ia în evidență. Dacă suni DSP, am exemplul unei colege de-ale mele, care a chemat DSP pentru că avea băiatul confirmat cu un test rapid pozitiv, iar DSP, la un copil de 12 ani, a venit după 5 zile.

Dacă această boală ar fi luată și tratată din prima zi, de la primul simptom, dacă medicii de familie ar avea libertatea și posibilitatea să prescrie rețete din prima zi, vă garantez că nu vor mai fi pline secțiile de ATI”, a spus actrița.

Citiți și Virgiliu Gheorghe a produs un STUDIU asupra Covid-19. INTERVIU și STUDIU IMUNOMEDICA AICI

VIDEO cu discuția aprinsă de la Antena 3 în care un medic vaccinist încerca să convingă că un vaccinat răspândește mai puțin virusul (în baza a ce studii? nu ar fi mai bine să vedem cazul concret Israel și să tăcem din gură?):