ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actrița Manuela Hărăbor a avut o reacția rapidă și dură față de aberațiile dictatoriale ale cuplului Cițu-Arafat emanate în miez de noapte. O redăm integral:
 
„Ați trecut la intimidare, domnule Arafat? Ați renunțat la testare și ați lăsat ca singură variantă vaccinarea? Atât de disperat sunteți, dumneavoastră împreună cu ceilalți trădători de țară?
 
Știți foarte bine că Hotărârea ordinară a CNSU din seara asta este total neconstituțională și știți foarte bine că vor urma procese cu nemiluita care, domnule Arafat, vor fi câștigate de cei pe care vă doriți cu disperare să îi călcați în picioare.
 
Domnule premier Cîțu, nu mai puteți dormi de grija mea și a cetățenilor care aleg să se testeze? ”Nu vor mai putea intra persoanele doar cu test negativ, pentru că în cazul lor e risc mare să se îmbolnăvească”.
 
Chiar așa?
 
La ceas de noapte teatrul la care sunt angajată face un sondaj ca să afle câți actori sunt vaccinați și cât sunt nevaccinați, pentru a afla câte și care spectacole vor putea fi jucate.
 
Am o veste, domnilor Arafat, Cîțu &comp. În teatrul la care sunt angajată, dar și în toate celelalte teatre, s-au îmbolnăvit de Covid într-o proporție covârșitoare colegii vaccinați.
 
Nu sunt singura care v-a devoalat jocul diabolic și puteți spune orice vă doriți, nu vă mai crede nimeni.
 
Vă place dictatura, vă simțiți puternic și invincibil, dar am o veste pentru dumneavoastră, domnule Arafat.
 
Dumnezeu poate îngădui multe nedreptăți, dar nu le îngăduie la nesfârșit.
 
Va veni și vremea în care vă veți prăbuși și va fi vai și amar.
 
Nu scapă nimeni de Dreapta Judecată.
 
Deja ați atentat la spiritul și sufletul acestui popor. Ajunge!
 
 
Și în locul dumneavoastră m-aș cutremura de teamă.”