ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marcel Ciolacu a fost ales președinte al Partidului Social-Democrat în urma votului exprimat de către cei 1.460 de delegați din cele 39 de centre regionale organizate, sâmbătă, în cadrul congresului extraordinar al partidului, informează Agerpres

În urma votului secret, cu buletine, Marcel Ciolacu a fost desemnat președinte al PSD cu 1.310 voturi pentru moțiunea susținută de acesta, iar Eugen Teodorovici a primit 91 de voturi, alte 49 de voturi fiind nule.

Din noua echipă de conducere a PSD vor mai face parte Gabriela Firea, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu, Vasile Dâncu, Mihai Tudose, Olguța Vasilescu, Gabriel Zetea, Radu Moldovan, Daniel Băluță, Doina Fedorovici, Victor Negrescu, Decebal Făgădău, Ionuț Pucheanu, Dragoș Benea, Claudiu Manda, Titus Corlățean, Laurențiu Nistor, a anunțat Marcel Ciolacu în cadrul congresului PSD.

„❗ Viitorul PSD înseamnă apărarea valorilor în care credem: #solidaritate, #echitate și #șanseegale pentru toți!

❗ Viitorul #PSD înseamnă promovarea oamenilor #integri, competenți și cu experiență în administrație.

❗ Viitorul PSD înseamnă criterii de #performanță pentru cei care ocupă funcții publice.

❗ Viitorul PSD înseamnă TOLERANȚĂ ZERO față de #corupție dar și TOLERANȚĂ ZERO față de #ABUZURI.

❗ Viitorul PSD înseamnă o strânsă colaborare cu #familia social-democrată europeană.

Pentru că #România are nevoie de PSD! Are nevoie de o stângă puternică. Are nevoie de #siguranță, #reconstrucție și #creșterea nivelului de trai!”, a scris Marcel Ciolacu, sâmbătă, pe pagina lui de social media.

După Congresul extraordinar al social-democraților, la Parlament a fost susținută o conferință de presă de către președintele PSD Marcel Ciolacu, prim-vicepreședinții PSD Gabriela Firea și Sorin Grindeanu, secretarul general al PSD Paul Stănescu, președintele Consiliului Național al PSD Vasile Dâncu, președintele interimar al Senatului Robert Cazanciuc, vicepreședinții PSD Lia Olguța Vasilescu, Radu Moldovan, Doina Fedorovici, Victor Negrescu, Decebal Făgădău, Ionuț Pucheanu, Titus Corlățean și președintele TSD Bogdan Cojocaru.