ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele PSD, Marcel Ciolacu, le-a transmis parlamentarilor social democrați, pe grupurile de Whatsapp, să se vaccineze cu doza trei, la centrul Romexpo, scrie Știripesurse.

Iată mesajul pe care l-a transmis Ciolacu colegilor săi:

„Dragi colegi,

Vă propun ca mâine, după votul din plen, să mergem în număr cât mai mare să ne facem cea de-a treia doză de vaccin. Cred că societatea noastră nevoie de un asemenea gest public în fața acestui dezastru sanitar la care guvernarea nu are soluții. Au respins testarea extinsă, n-au pregătit spitalele, n-au adus medicamente anti-COVID, astfel că vaccinarea a rămas singura soluție pentru a salva cât mai multe vieți.

Vă propun să mergem la centrul de vaccinare de la Romexpo, care este cel mai mare din București - cred că toată lumea va înțelege semnificația alegerii noastre. Vreau să le arătăm tuturor că PSD rămâne același partid responsabil, mai ales în momentele cele mai grele pentru români.

Vă mulțumesc și aștept confirmările voastre”, a scris liderul PSD.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews