ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Marcel Vela a participat, weekendul trecut, la instalarea noului subprefect de Hunedoara. Potrivit Antena3,  ministrul Afacerilor Interne a folosit elicopterul din dotarea insituției pe care o conduce pentru a ajunge mai repede la învestirea ce a avut loc sâmbătă dimineața. 

Spre seară, se zvonește că Marcel Vela ar fi fost invitatul de onoare la nunta fiicei celui mai bun prieten, milionarul Romeo Dunca, cel care a intervenit cu elicopterul personal la salvarea unor persoane izolate de viitură, în iunie.
 
Sâmbătă dimineață, Marcel Vela a plecat din București spre Deva, cu elicopterul MAI, pentru a ajunge la timp la instalarea în funcție a noului subprefect de Hunedoara - Petru Călin Marian.

La ceremonia de învestire, care s-a desfășurat în amfiteatrul Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara, au participat un număr limitat de persoane. Au fost prezenți: ministrul afacerilor interne – Marcel Vela, directorul de cabinet al ministrului – Traian Berbeceanu, prefectul județului Hunedoara – Vasilică Potecă,  subprefectul județului – Dorel Ovidiu Bretean și conducerea Inspectoratului de Poliție Județean, a Inspectoratului de Jandarmi Județean și a Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Conform sursei citate, se pare că dupa-amiază, ministrul Vela și-ar fi continuat seria evenimentelor, participând la o nuntă cu zeci de invitați.

Romeo Dunca, unul dintre cei mai bogați oameni din zona de sud-vest a țării, prieten cu ministrul Vela de peste 30 de ani, și-a măritat fiica, în weekend, într-un cadru de vis, pe platoul Muntelui Mic, la o cabană pe care o deține.

Conform imaginilor care au ajuns pe internet, la eveniment au participat zeci de oameni, care s-au distrat până în zori, fără să respecte distanțarea socială, prinzându-se în hore și dansând foarte aproape unii de alții. Ministrul Vela nu apare însă în aceste imagini, însă se zvonește că ar fi participat la fericitul eveniment.
 
Omul de afaceri Romeo Dunca, din Timișoara, a cărui avere este estimată la peste 14 milioane de euro, deține o cabană pe Muntele Mic, în județul Caraș-Severin unde își petrece cea mai mare parte a timpului. Romeo Dunca deține o firmă de transport și are un elicopter personal.
 
În luna iunie, a sărit în ajutorul ministrului Vela pentru salvarea a 20 de persoane izolate de viitură în localitatea Oțelu Roșu din Caraș-Severin. Ministrul Vela a ținut să îi mulțumească personal, pe Facebook, pentru gestul generos de a-și folosi elicopterul în salvarea de vieți omenești.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews