ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Populația din Marea Britanie ar trebui să fie acum în stare de șoc. Dar, în schimb, aceștia au fost distrași de acoperirea non-stop a noii cărți a prințului Harry, așa că, cel mai probabil, vor fi ratat informația tragică și devastatoare publicată de BBC News dintre toate organizațiile, scrie TheExpose.
 
 
 
 
 
 

Informații care relevă că Marea Britanie a suferit cel mai mare număr de decese în exces pe parcursul anului 2022 în peste jumătate de secol. Cu toate acestea, reporterii, conduși de ambiție și de convingerea că nu vor fi trași la răspundere, au luat decizia de a ascunde adevărul din spatele motivelor pentru care au existat atât de multe decese în exces anul trecut. Cel mai probabil au crezut că majoritatea publicului britanic va fi prea leneș pentru a-și face temele, ca să spunem așa. Dar nu s-au bazat pe faptul că o organizație de știri independentă angajată să raporteze faptele pe care mainstream-ul refuză să le verifice articolul lor publicat în liniște.

Și putem dezvălui că sursa de știri/brațul de propagandă al guvernului, cunoscut sub numele de BBC, sursă de știri de încredere pe scară largă, dar cu siguranță nedreptățită, și reporterii săi, au mințit cu bună știință cu privire la siguranța vaccinului și v-au mințit. Totul mergea atât de bine pentru BBC și reporterii săi până când au decis să afirme fără echivoc că în niciun caz vaccinul Covid-19 nu este responsabil pentru un an cu un număr record de decese. Au furnizat chiar și o „sursă" pentru a dovedi acest lucru și au susținut că :„Cifrele până în iunie 2022, analizând decesele din toate cauzele, arată că persoanele nevaccinate au avut mai multe șanse de a muri decât cele vaccinate”Aceștia au continuat apoi să afirme: „Dacă vaccinurile ar conduce la un exces de decese ne-am aștepta ca acest lucru să fie invers.

Problema pentru BBC News și pentru reporterii săi necinstiți este că The Expose a analizat luni întregi sursa în cauză, care a fost furnizată de o instituție guvernamentală britanică cunoscută sub numele de Office for National Statistics (ONS). Și putem dezvălui că ratele de mortalitate la 100.000 de persoane din fiecare grupă de vârstă, chiar și la copii, în Anglia și Țara Galilor au fost cele mai scăzute în rândul celor nevaccinați în anumite grupe de vârstă încă din 2021 și cele mai scăzute în rândul celor nevaccinați în toate grupele de vârstă cel târziu în mai 2022. Prin urmare, BBC News nu numai că a mințit publicul, dar a și recunoscut negru pe alb că injecțiile Covid-19 sunt de vină pentru faptul că 2022 a fost cel mai prost an în ceea ce privește numărul de decese din ultima jumătate de secol, confirmând că „dacă vaccinurile ar conduce la un exces de decese, ne-am aștepta ca acest lucru să fie invers (cele mai mari rate de mortalitate în rândul celor vaccinați)".
 
 
 
 
 
 


Dar acest lucru nu este o consolare pentru miile de familii din întreaga țară care încă plâng pierderea celor dragi, în timp ce adevărul despre evenimentele catastrofale din ultimul an iese la iveală. Și pe măsură ce ancheta privind scandalul vaccinului Covid-19 se desfășoară, este clar că consecințele acestei înșelăciuni se vor resimți ani de zile. Devastarea lăsată în urma acțiunilor guvernului, a acțiunilor instituțiilor puternice nealegite, a acțiunilor Big Techs și a acțiunilor Mainstream Media este de neimaginat. Nu puteți avea încredere în BBC. Iar guvernul britanic a confirmat în mod clar că ratele de mortalitate la 100.000 de persoane sunt cele mai ridicate în rândul celor vaccinați, la fiecare grupă de vârstă.

Acest lucru înseamnă că persoanele care au făcut vaccinul Covid-19 au o șansă mai mare de a muri decât populația generală, din cauza daunelor intense pe care le poate provoca celui mai vital organ din corpul uman, inima, și a decimării devastatoare pe care o face asupra sistemului imunitar natural. Pentru că nu este un incident izolat care are loc în Marea Britanie, ci în toate țările în care au fost administrate vaccinurile Pfizer și/sau Moderna. Cifrele oficiale dovedesc că în țările dezvoltate și în cea mai mare parte a Europei au fost înregistrate aproape 2 milioane de decese în exces până în noiembrie 2022 de la implementarea injecțiilor Covid-19.

Iar în SUA s-au înregistrat o jumătate de milion de decese în rândul adulților tineri și al copiilor, ceea ce a dus la 118.000 de decese în exces de când injecțiile Covid-19 au fost administrate pentru prima dată la o populație mai largă. O altă „minciună sfruntată" spusă de BBC News în articolul său este : Abia în luna iunie a început să crească cu adevărat numărul de decese în exces - exact când numărul de persoane care așteptau ore întregi pe cărucioare în spitalele englezești a atins niveluri întâlnite în mod normal iarna.

Această minciună a fost în mod clar spusă pentru ca ei să încerce să dea vina pe creșterea numărului de decese în exces din cauza unei crize în NHS care afectează timpii de așteptare pentru tratament etc. Dar datele oficiale ale ONS și ale Public Health Scotland dovedesc de fapt că această creștere semnificativă a numărului de decese în exces a început în aprilie. Am săpat în date, analizând numărul săptămânal de decese din ultimele opt luni și comparându-le cu media pe cinci ani 2015-2019: 
 

Graficul relevă o tendință îngrijorătoare, cu un exces de decese care a avut loc în toate săptămânile, cu excepția a două, începând cu aprilie 2022. Aceste două excepții, se pare, coincid cu Jubileul de platină și funeraliile regretatei regine, care ar fi provocat întârzieri în înregistrările de decese din cauza sărbătorilor bancare. Dar chiar și luând în considerare aceste săptămâni, datele arată o medie de 1.268 decese în exces în fiecare săptămână. Următorul grafic este preluat din Public Health Scotland's Covid-19 Dashboard și arată numărul săptămânal de decese în comparație cu media pe cinci ani 2015-2019 -

Deoarece graficul nu dezvăluie imaginea reală, am descărcat datele privind decesele din Public Health Scotland Covid-19 Dashboard, lucru pe care îl puteți face și aici, și am calculat numărul total de decese între săptămâna 16 și săptămâna 47 din 2022.
 
 
 
 
Conform datelor, în această perioadă au existat 34.316 decese în media de cinci ani 2015-2019 și 38.611 decese în această perioadă în 2022. Acest lucru înseamnă că Scoția a suferit 4.264 de decese în plus față de media pe cinci ani în ultimele 34 de săptămâni. Următorul grafic prezintă numărul total de decese și decese în exces în Anglia, Țara Galilor și Scoția -


Media pe cinci ani a numărului de decese în Marea Britanie în aceste 8 luni echivalează cu 360.531. Între timp, numărul total de decese în 2022 în Marea Britanie în aceste 8 luni echivalează cu 407.910. Prin urmare, Marea Britanie a suferit 47.379 de decese în exces între jumătatea lunii aprilie și începutul lunii decembrie 2022. Există o serie de explicații posibile pentru acest rezultat. Este posibil ca vaccinurile Covid-19 să nu fi fost testate în mod adecvat înainte de a fi lansate și, prin urmare, să fi avut efecte secundare necunoscute sau complicații care nu au fost descoperite decât după ce a fost administrat unui număr mare de persoane.

De asemenea, este posibil ca vaccinul să nu fi fost fabricat corespunzător și, prin urmare, să fi fost contaminat sau să fi fost ineficient în prevenirea îmbolnăvirilor sau a deceselor. Indiferent de cauza specifică, implicațiile a ceea ce se întâmplă în prezent în lumea reală sunt semnificative. Pe site-ul Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE) am găsit date privind numărul excesiv de decese pentru 15% din țările lumii. OCDE găzduiește date pentru țări precum SUA, Canada, Noua Zeelandă, Australia, Marea Britanie și unele țări din Europa. Am extras, de asemenea, date din EuroMOMO, care oferă date compilate pentru 28 de țări din Europa, inclusiv Regatul Unit, și care este mai actualizată. Datele au fost furnizate către OCDE și EuroMOMO de către organizațiile guvernamentale din fiecare țară, cum ar fi Centrele pentru Controlul Bolilor din SUA și Oficiul Național de Statistică din Regatul Unit.

Graficul următor prezintă numărul excesiv de decese în  Australia, Canada, Noua Zeelandă, Regatul Unit și SUA și în alte 27 de țări europene -
 

 În 2021, SUA au suferit aproape 700 de mii de decese în exces și încă 360 de mii de decese în exces până la 11 noiembrie 2022, în timp ce Europa a avut 382 de mii de decese în exces în 2021 și 309 mii de decese în exces până în noiembrie 2022. Aceste cifre nu includ Ucraina. Cifrele pentru Noua Zeelandă, Australia și Canada acoperă doar până în săptămâna 40, săptămâna 30 și, respectiv, săptămâna 28 din 2022. Excesul de decese din aceste țări nu este doar rezultatul presupusei pandemii Covid-19 și nu a scăzut de la lansarea vaccinului Covid-19. Graficul următor prezintă excesul global de decese în Australia în 2020, 2021 și până în săptămâna 30 din 2022 
 

În Australia, au existat doar 1.303 decese în exces în 2020, dar acestea au crescut cu 747%, ajungând la 11.042 decese în 2021, după introducerea vaccinului Covid-19. Până la sfârșitul lunii iulie 2022, în Australia au existat 18.973 decese în exces, ceea ce reprezintă o creștere de 1.356% față de 2020. Aceasta reprezintă mai multe decese în exces în 7 luni decât în cei doi ani anteriori la un loc.

Situația este similară în SUA 
 
 


În SUA, în săptămâna 38 din 2022 au murit cu 1.700 de persoane în plus față de săptămâna 38 din 2020, iar în săptămâna 38 din 2021 au murit cu 109.000 de persoane în plus față de săptămâna 38 din 2020. Aceste cifre indică faptul că decesele au crescut, mai degrabă decât au scăzut, în urma introducerii vaccinului Covid-19. Următoarele două diagrame arată numărul total de decese în exces în "Five Eyes" și în Europa de la începutul anului 2021, când a fost lansat vaccinul Covid-19 -


 
 
 
 Începând cu luna mai 2022, cea mai recentă lună cu date disponibile, populațiile parțial vaccinate, dublu vaccinate și triplu vaccinate din Anglia aveau o probabilitate mai mare de a muri din orice cauză decât populația nevaccinată la toate grupele de vârstă.

Aceasta este realitatea.

Și este complet opusă afirmației fanteziste făcute de BBC News, conform căreia „cifrele până în iunie 2022, analizând decesele din toate cauzele, arată că persoanele nevaccinate au avut mai multe șanse de a muri decât cele vaccinate".
 
 
 
 
 Graficele de mai jos prezintă o vizualizare a realității actuale și au fost create pe baza cifrelor publicate de Oficiul Național de Statistică 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Datorită faptului că cifrele de mai sus sunt standardizate în funcție de vârstă și sunt ratele la 100.000 de locuitori, acestea reprezintă dovezi incontestabile că injecțiile cu Covid-19 cresc riscul de deces și ucid oameni. Dar o altă tendință îngrijorătoare a apărut în SUA.

Aproape o jumătate de milion de copii și adulți tineri din SUA au murit de când Food and Drug Administration a acordat autorizația de utilizare de urgență pentru vaccinurile Covid-19, ceea ce reprezintă 118.000 de decese în plus până în noiembrie 2022 față de media 2015-2019. În 2021, în SUA s-au înregistrat 291.461 de decese în exces în rândul persoanelor cu vârste cuprinse între 0 și 44 de ani, cu 60.000 de decese în plus față de anul precedent, un număr șocant. Datele CDC pot fi găsite din nou pe site-ul Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE).

Acest grafic relevă o tendință îngrijorătoare, cu o creștere semnificativă a numărului de decese în exces în 2021 față de 2020:
 
 
 
 
 
 
Atunci când pandemia Covid-19 ar fi lovit SUA la începutul anului 2020, ne-am fi putut aștepta ca excesul de decese în rândul copiilor și adulților tineri să scadă odată cu introducerea unui vaccin. Cu toate acestea, cifrele oficiale arată că decesele în exces în rândul acestei grupe de vârstă au fost semnificativ mai mari în fiecare săptămână din 2021 comparativ cu anul precedent, cu excepția săptămânilor 29 și 30. Apoi, în săptămâna 31, excesul de decese a crescut în rândul copiilor și adulților tineri. Această tendință a continuat și în 2022, potrivit datelor de la Centrele pentru Controlul Bolilor. Aceste cifre sunt îngrijorătoare și justifică investigații suplimentare, deoarece vaccinul ar fi trebuit să ofere protecție și să atenueze impactul pandemiei.

 
 
 
 

Cele mai recente date ale CDC dezvăluie o tendință îngrijorătoare în rândul copiilor și al adulților tineri, deoarece, potrivit cifrelor agenției, care acoperă până în săptămâna 40 din 2022, s-a înregistrat o creștere semnificativă a numărului de decese în exces în rândul acestui grup de vârstă. Deși merită remarcat faptul că ultimele săptămâni de date sunt supuse schimbării, acestea descriu o imagine îngrijorătoare a impactului vaccinării Covid-19 asupra generației tinere. Dar cum se compară situația din 2022 cu cea din anii precedenți? Pentru a oferi un context, să aruncăm o privire la cifrele din 2020 și 2021.

 

Conform datelor, a existat o creștere îngrijorătoare față de același interval de timp în 2020. cu un plus uimitor de 7.680 decese în exces în rândul acestei grupe de vârstă numai în 2022. Dar nu doar în acest an s-a înregistrat o creștere a numărului de decese în exces în rândul tinerilor. În 2021, situația a fost și mai gravă, cu 27.227 de decese în exces în plus până în săptămâna 40 după introducerea vaccinului Covid-19, comparativ cu același interval de timp din 2020. Aceste cifre ridică întrebări serioase cu privire la siguranța și eficacitatea vaccinurilor Covid-19. Dacă narațiunea oficială conform căreia aceste vaccinuri sunt sigure și eficiente este de crezut, cum putem explica creșterea numărului de decese în rândul copiilor și adulților tineri atât în 2021, cât și în 2022? În concluzie, datele arată că decesele în exces au crescut semnificativ în țările menționate  și în Europa de la lansarea vaccinului Covid-19. Aceasta include o creștere dramatică a numărului de decese în exces în rândul copiilor și adulților tineri din SUA și o diferență tot mai mare în ceea ce privește ratele de mortalitate între populația vaccinată și cea nevaccinată din Anglia.

Și datorită BBC, acum știm că vaccinul COVID este de vină.