ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Numărul cazurilor de Covid din Marea Britanie a crescut cu 33% față de săptămâna trecută, 2.694 de persoane fiind testate pozitiv astăzi - cu 667 mai multe decât cele 2.027 înregistrate sâmbăta trecută, în contextul în care Anglia a depășit pragul de 50 de milioane de vaccinări împotriva noului coronavirus, informează Daily Mail.

În perioada 8 decembrie 2020 - 21 mai 2021, în Regatul Unit au fost efectuate în total 50.246.402 vaccinări Covid-19, incluzând prima și a doua doză.

Bilanțul deceselor din Marea Britanie a ajuns astăzi la 6, în scădere cu 1 față de cele 7 înregistrate săptămâna trecută în această zi.

Ministerul Sănătății și Asistenței Sociale (DHSC) a anunțat joi că o campanie de distribuire a vaccinurilor a fost „intensificată” în Bedford, Burnley, Kirklees, Leicester și North Tyneside, pentru a-i injecta pe cei care au stat deoparte până acum, considerați „expuși” riscului de a se molipsi. 

Dată fiind explozia numărului de cazuri pe fondul injectării masive a populației cu serurile experimentale Covid, printre ale căror efecte adverse este recunoscută posibilitatea de a face boala „într-o formă atenuată”, nu putem decât să ne așteptăm la o continuare a creșterii gradului de infectare în rândul populației, direct proporțională cu „intensificarea” campaniei de vaccinare cu care se laudă Ministerul britanic al Sănătății.