ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


A fost publicată prima imagine a unui tânăr fotbalist care a murit după ce a suferit un presupus stop cardiac în timp ce juca într-un meci din FA Youth Cup, arată The Daily Mail.

West Bridgford Colts, echipa sa de fotbal, a confirmat ieri că Dylan Rich, în vârstă de 17 ani, a decedat în mod tragic și total neașteptat.

Tânărul fotbalist s-a prăbușit în timpul meciului dintre West Bridgford și Boston, joi, la Regatta Way.

A fost chemată la fața locului Salvarea, iar meciul a fost abandonat și s-a încercat resuscitarea jucătorului, martorii oculari relatând că i s-au administrat mai multe șocuri electrice cu un defibrilator.

Ulterior, a fost transportat de urgență cu o ambulanță la Queen's Medical Centre din Nottingham, iar The Sun relatează că a suferit un al doilea stop cardiac în timpul transportului.

Aducându-i un omagiu tânărului fotbalist, Rushcliffe Athletic Club a distribuit pe Facebook o fotografie a lui Dylan, însoțită de mesajul:

„Clubul atletic Rushcliffe Athletic Club regretă să afle despre decesul tragic de astăzi al fostului membru al clubului, Dylan Rich, care s-a prăbușit joi în timp ce juca fotbal. Această veste i-a devastat pe toți cei implicați în clubul nostru, lăsându-i cu inima frântă. [...]”

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews