ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Guvernul britanic suspendă lansarea vaccinului anticovid pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani, după o creștere de 22% a numărului de decese în această grupă de vârstă de când Serviciul Național de Sănătate(NHS) a început să îi vaccineze, relatează The Expose și The Guardian.
 


O instituție guvernamentală din Marea Britanie, cunoscută sub numele de UK Health Security Agency(Agenția britanică de securitate sanitară), a anunțat că nu va mai oferi vaccinul anticovid copiilor sănătoși cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani.

Decizia vine după ce datele oficiale de la o altă instituție guvernamentală britanică cunoscută sub numele de Oficiul Național de Statistică arată că decesele în rândul copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 9 ani sunt cu 22% mai mari decât în cei doi ani precedenți, de când NHS a început să vaccineze copiii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani, la 4 aprilie 2022.