ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Odată cu instaurarea totalitarismului COVID, Marea Resetare - proiectul lui Klaus Schwab și al Forumului său Economic Mondial (FEM) - a devenit una dintre cele mai serioase amenințări potențiale la adresa speciei umane și a oricărei speranțe de a trăi într-o societate asemănătoare celei pre-COVID. Mulți sunt îngrijorați de faptul că această amenințare se va concretiza și că vom trăi într-un stat totalitar de tip science-fiction. Cu toate acestea, eu cred că va eșua și aș spune chiar că sunt sigur că va eșua”, scrie jurnalistul canadian Kennedy Hall într-un editorial publicat pe site-ul LifeSiteNews, pe care îl redăm, în traducere, mai jos. 

Conspirație la vedere

Unii au fost de părere că acțiunea de transformare a felului în care arată societatea umană nu este nimic altceva decât o „teorie a conspirației” inventată de oameni nebuni care poartă pălării de tablă și vorbesc despre extratereștri și reptilieni. Însă, această acțiune este o realitate și nu o conspirație.

O conspirație este o manevră ascunsă sau clandestină prin care se urmărește realizarea unui lucru rău - un plan secret malefic. Marea Resetare este la vedere, iar progenitorii schwabieni ai mișcării sunt mai mult decât fericiți să se afle în atenția întregii lumi.


Subiectul acesta a constituit nucleul agendei de la Davos de anul trecut, iar toți actorii de stânga cunoscuți sunt implicați și părtași la această conspirație deschisă. Celebrități, foști șefi de stat, oameni de știință și „experți” de toate felurile susțin un nou mod de viață tehnocratic, care să înlăture vechea ordine mondială pentru a face loc uneia noi.
 

Sloganul grupării din spatele Resetării este că „nu veți deține nimic și veți fi fericiți” și s-ar putea să începeți să mâncați gândaci... pentru a salva planeta, sau cam așa ceva.
 
 
Totuși, nimic din toate acestea nu înseamnă că Schwab și maniacii din spatele Resetării nu au intenții serioase ori că nu pot fi periculoși. Ideile Marii Resetări sunt foarte periculoase, iar diverși lideri mondiali au aderat, cel puțin tacit, la ele. Acest fapt este îngrijorător.

Cu toate acestea, sunt convins că planul va eșua în cele din urmă, chiar dacă, în timpul eșuării, a provocat și va provoca daune.

Este o nebunie

Cum pot să fac o afirmație atât de îndrăzneață, cum de sunt „convins” că resetarea va eșua?

Ei bine, știu că va eșua, pentru că este o nebunie.

Nu mă refer la nebunie în înțelesul colocvial; mă refer la faptul că este un plan fundamental nebunesc, care se află în contradicție cu realitatea.

Definiția uzuală a nebuniei, „a face același lucru în mod repetat, așteptând un rezultat diferit”, este probabil o trăsătură a omului nebun, dar nu este definiția nebuniei în sine.

Termenul „nebunie” are un substrat etimologic care se regăsește în cuvinte cu semnificații precum „prostie extremă” sau „lipsă de minte”.

În esență, o idee sau o persoană este nebunească/nebună dacă trăiește într-o lume imaginară și se comportă de parcă anumite lucruri care nu sunt reale ar fi de fapt reale.

De aceea, dacă vezi un om amărât mergând pe stradă, într-un oraș mare, vorbind despre răpiri extraterestre sau altele asemenea, îți dai seama că acea persoană este nebună; ea trăiește într-o stare de spirit ruptă de realitate.

Oamenii din spatele Marii Resetări sunt, în opinia mea, nebuni.

Ei vor să mâncăm gândaci, să nu mai deținem nimic, să trăim într-o Covido-topie pe termen nelimitat, să nu mai avem copii, să nu mai conducem mașini, să vaccinăm fiecare bărbat, femeie și copil de pe pământ și să purtăm măști operate de inteligența artificială.

Profeți mincinoși 


Prezentatorul acestei emisiuni ridicole afirmă cu mult tupeu - sau idioțenie - că: „Suntem, probabil, una dintre ultimele generații de homo sapiens”.

Acest om pare să știe că omenirea este pe cale să devină perimată. În orice caz, este foarte convins că așa va fi.

Filmarea de mai jos este preluată dintr-o mai amplă expunere intitulată „Va fi, oare, viitorul uman?”.

 
Iertați-mă, dar dacă spuneți că știți că specia umană este pe cale ori să evolueze ori să dispară, nu sunteți o persoană serioasă. De fapt, nu sunteți numai o persoană neserioasă, ci și o persoană nebună.

Va exista un sfârșit al vremurilor și un Cer Nou și un Pământ Nou, dar Iisus Hristos a spus că „nu știm nici ziua, nici ceasul” când se va întâmpla acest lucru. Cu siguranță nu voi lua în serios un nebun de la Forumul Economic Mondial care se pronunță pe această temă.

Prezentatorul continuă comparând KGB-ul sovietic cu Inchiziția spaniolă, ceea ce arată, de asemenea, că este un imbecil desăvârșit la capitolul înțelegerii istoriei.

El vorbește despre posibilitatea de a „hackui o ființă umană” de ca și cum ființa umană ar fi un computer sau o mașinărie comparabilă.

Parcă vrea să pozeze într-un zeu al transumanismului, dar nu este decât un maimuțoi al darwinismului și al materialismului dialectic: „Știința înlocuiește evoluția prin selecție naturală cu evoluția prin design inteligent”.

Măi să fie, aparent, este un teoretician al designului inteligent, însă nu unul conceput de Dumnezeul Atotputernic, ci un fel de teorie ateistă ciudată în care o „știință” prost definită dictează modelul (designul) vieții umane.

La începutul vremurilor a existat o ființă nematerială care a încercat să-I ia locul lui Dumnezeu; poate că ați auzit de ea - numele său este Lucifer. (...)

Acuma, nu numai că ar trebui să credem că un grup de răufăcători de tip pseudo-Bond vor acționa ca niște zei care manipulează specia umană, dar aceiași oameni sunt entuziasmați să devină cyborgi... Nu glumesc.
 

Femeia care începe prezentarea își exprimă entuziasmul față de perspectiva de a deveni un cyborg, adică un hibrid între om și mașină. Nu glumește - ea chiar vrea să devină cyborg. [...]

Repet, dacă ești sigur pe tine când spui lumii, într-o încăpere plină de adulți, că vrei să fii un cyborg... Atunci. Ești. Nebun.

S-ar putea obiecta că implementatorii Marii Resetări sunt cei nebuni, în timp ce artizanii acestui plan sunt mai inteligenți decât slujbașii. Se poate să fie adevărat, însă dacă angajezi oameni nebuni să lucreze pentru tine, atunci s-ar putea să fii și tu nebun. Spune-mi cu cine te împrietenești ca să-ți spun cine ești.

Nimic nou sub soare! Ceea ce visează ei s-a mai întâmplat și în trecut

Ați auzit vreodată de termenul „tehnocrație”?

Nu este doar un cuvânt folosit pentru a descrie o lume tehnologică sau o ordine mondială tehnologică; este o filozofie și o mișcare apărută cu zeci de ani în urmă.

O revistă oficială Technocrat Magazine spunea multe dintre lucrurile pe care le spune astăzi grupul Marii Resetării de la Forumul Economic Mondial (FEM). Se vorbea despre noi tipuri de economie, roboți, diferite tipuri de energie și un sistem guvernamental condus după o „procedură științifică”.

Aici puteți urmări o prezentare a unui bărbat pe nume Arvid Peterson, în care explică revoluția tehnocrată: 


Vizionând prezentarea, realizezi că seamănă cu o versiune învechită a unei prezentări de-ale FEM, cu idei similare, dar cu tehnologie redusă.

Gânditorii din spatele acestei mișcări doreau să înlocuiască banii cu „certificate energetice”, care ar fi fost distribuite de tehnocrație cetățenilor pe baza unor formule matematice. Astăzi, ideea sa se numește „credite de carbon” sau ceva de felul acesta.

Susținătorii fantasmei tehnocratice credeau că lansează o nouă formă a ideii lui Platon, cea a „regilor filozofi”, în care oameni cu o cunoaștere specială organizau societatea pe baza unor idei solide.

Cu toate acestea, problema majoră este că tehnocrații - la fel ca urmașii lor din Marea Resetare - nu înțeleg ce sunt ființele umane și, prin urmare, nu le pot guverna.

Atâta timp cât discipolii lui Schwab vor vorbi despre manipularea umană în aceiași termeni ca despre ingineria mecanică, putem fi siguri că vor eșua, pentru că pur și simplu nu înțeleg ce sunt oamenii (și prin ce sunt aceștia diferiți de mașinăriile „inteligente”) și, prin urmare, nu îi pot guverna.

Dumneavoastră și cu mine nu vom mânca gândaci. Nici nu vom purta măști pe vecie. Nu vom pretinde că suntem niște cyborgi. Și nu ne vom introduce substanțe experimentale în brațe la nesfârșit.

Dumneavoastră și cu mine suntem ființe umane și suntem liberi. Nu vom trăi ca sclavi ai unui cult științifico-fantastic lunatic.

Echipa operațiunii de Resetare nu se deosebește cu nimic de orice personaj antagonic din Shakespeare, Virgiliu, Homer sau din Scriptură; propria lor nebunie le va aduce sfârșitul, iar adevărul va triumfa, la fel ca și oamenii sănătoși la cap.