ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mari artiști, între care și maestrul Gheorghe Zamfir, au concertat „Pentru Viață”, la Gala Bunei Vestiri organizată de asociația LifeCall. Grupul Psaltic Tronos al Catedralei Patriarhale a venit cu o surpriză care a emoționat întreaga sală.

„Nu se putea încheia mai Înălțător GALA BUNEI VESTIRI - Concert Gheorghe ZAMFIR fără acest omagiu adus Maicii Domnului, de Buna Vestire, de către Mihail Bucă, Grupul Psaltic Tronos și Tronos Junior.

Întreaga sală s-a alăturat cântării ... un adevărat omagiu, voci de îngeri... fără cuvinte...... doar emoție...

Efectul este dumnezeiesc”, a transmis asociația LifeCall. VIDEO mai sus: Arhidiacon Mihail Bucă.

Aproximativ 800 de persoane au spus ieri seară „Da, vieții!” și au participat la Gala „Bunei Vestiri”. Evenimentul organizat de Asociația Life Call a adus, pe scena Sălii Radio din București, artiști români de renume mondial, a transmis și Trinitas TV într-un reportaj video.

Și jurnalista Floriana Jucan, care a participat la concert, s-a entuziasmat: „Așa au bine vestit astă seară Tronoșii mari lângă Tronoșii mici, într-un concert la Sala Radio.

Acest Imn închinat Maicii Domnului - poate cel mai frumos compus vreodată - a fost scris în greacă, de Sfântul Nectarie din Eghina.”

„Aduc mulțumiri coordonatorului și ucenicului meu Psalt: Balaban Ionuț, coordonatorul acestui proiect minunat, Tronos junior!”, a scris marele protopsalt Mihail Bucă pe pagina sa, în cadrul unui foto-reportaj de la Sala Radio.

Felicităm Grupul Tronos pentru inițiativa sa memorabilă cât și, evident, noul grup Tronos Junior cu micii săi psalți de mare viitor!