ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Timișoreanca Maria Grapini și-a arătat solidaritatea față de toți cetățenii discriminați pe criterii de vaccinare, ba chiar a îndemnat românii care sunt obligați să se vaccineze să trimită la adresa eurodeputatei o petiție, anunță Adevărul .

"Azi, încep zilele de protest împotriva vaccinării obligatorii! În calitate de europarlamentar ales să reprezinte cetățenii României în Parlamentul European, mă solidarizez cu toți cetățenii care luptă pentru respectarea drepturilor lor! Nu pot accepta dictatura, într-o democrație pentru care s-a luptat și pentru care au murit oameni în Revoluția din 1989! Rog cetățenii care sunt obligați să se vaccineze să-mi trimită petiția pe adresa oficială,  maria.grapini@europarl.europa.eu. Dragi români, nu lăsați să vi se încalce drepturile, cu niciun preț!”, a transmis Grapini.