ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liderul Alianței Noastre România, Marian Munteanu, salută declarația președintelui Iohannis, privind situația terenurilor agricole din România deținute de străini, și amintește că formațiunea pe care o conduce este singura care și-a asumat drept obiectiv fundamental restaurarea drepturilor patrimoniale ale cetățenilor români.

Salutând declarația de joi a președintelui Iohannis, care s-a arătat îngrijorat de faptul că majoritatea terenurilor agricole au ajuns pe mâinile străinilor, Marian Munteanu spune că astfel se confirmă demersurile și apelurile pe care ANR le-a făcut încă de la înființare.

"După cum se știe, Alianța Noastră este singura formațiune care și-a asumat, ca obiectiv fundamental:Restaurarea drepturilor patrimoniale ale cetățenilor români cu privire la teritoriul național; oprirea înstrăinării proprietăților agricole, a resurselor solului și subsolului, recuperarea celor înstrăinate abuziv sau ilegal." (Proclamatia din 27 Martie 2016). De asemenea, am solicitat public Guvernului Cioloș să intervină pentru stoparea înstrăinării terenurilor, dar apelurile noastre au rămas fără răspuns", amintește  Marian Munteanu într-un comunicat al Alianței Noastre România.

"Pe toți ne îngrijorează această proporție și singura soluție este intervenția fermă, prin instrumente legislative și măsuri executive pentru rezolvarea problemei. Este ceea ce va face, în Parlament, Alianța Noastră România", conchide Marian Munteanu.