ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marian Munteanu a fost invitat miercuri seara la postul Antena 3 pentru a discuta despre candidatura sa din partea PNL, la Primăria Capitalei. În timpul emisiunii acesta a fost întrebat și care este părerea sa despre construcția Catedralei Naționale, în contextul proaspătului scandal generat de apariția piesei formației Taxi, "Despre Smerenie".

Cu acest prilej, Marian Munteanu a afirmat că susține proiectul Catedralei Naționale, declarând că "cei mai numeroși contribuabili, creștinii ortodocși, au dreptul la un astfel de lăcaș".

"Catedrala Mântuirii Neamului este un monument închinat tuturor eroilor români căzuți în lupte de-a lungul timpului. (...) Așa cum microbiștii au în Arena Națională un stadion care a costat de trei ori mai mult decât Catedrala, așa cum iubitorii de teatru au dreptul la un Teatru Național, renovat cu 170 de milioane de euro, așa și creștinii ortodocși, cei mai numeroși contribuabili, au dreptul la un astfel de lăcaș", a spus Munteanu, miercuri seară, la Antena 3. 

În context, el a afirmat că nu dorește să spună că o investiție în sport nu ar fi utilă, însă, subliniază că toți cetățenii au drepturi.