ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liderul Alianței Noastre România, Marian Munteanu, se află în acest zile în SUA, unde participă la National Prayer Breakfast. Evenimentul organizat anual în SUA încă din anii 50 este patronat în acest an de președintele Donald Trump.

Înt-un mesaj postat pe Facebook, Marian Munteanu a scris:

„Astăzi sunt în Washington DC, unde particip la reuniunea anuală National Prayer Breakfast, desfășurată sub înaltul patronaj al Presedintelui SUA. 

Activitățile desfășurate cu prilejul acestui eveniment durează 3 zile, fiind vorba de întâlniri cu distinși reprezentanți ai Congresului SUA precum și cu lideri politici din diferite țări ale lumii.
Sunt însă în legătură permanent cu colegii noștri din conducerea ANR, cu toții fiind preocupați de tensiunile grave din București și alte orașe ale țării. Situația creată este deosebit de periculoasă și i-aș ruga pe toți cei care intră în dialog pe această pagină să fie siguri că o tratăm cu toată responsabilitatea”.

National Prayer Breakfast (în traducere, mic dejun național cu rugăciune)  este un eveniment anual ce are loc, începand cu 1953, la Washington, în prima joi a lunii februarie. La acest mic dejun național, care se ține la Hilton's International Ballroom, participă aproximativ 3000 de inivitați, inclusivi din afara SUA, din aproape 100 de țări. 
 
National Prayer Breakfast este găzduită de Congresul Statelor Unite, fiind organizată în numele acestui for de Fellowship Foundation, o organizație creștină. Toți președinții americani, începând cu  Dwight D. Eisenhower, au participat la acest eveniment, care se dorește a fi un forum de dezbateri politice, sociale și de afaceri.