ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Durere fără margini într-o familie din Constanța după ce un tânăr navigator s-a stins din viață, subit. Potrivit unui prieten, Gabriel a plecat recent în voiaj, îmbarcându-se în Africa. A doua zi, ar fi făcut un stop-cardio respirator, scrie Dobrogea.tv

„Dumnezeu să te ierte dragă prieten. Cei care doresc să își ia rămas bun, trupul neînsuflețit al lui Vasile Gabriel Mădălin este depus la biserica: Intrarea Maicii Domnului în Biserica, strada Dinu Lipatti nr 2, din cartierul Compozitorilor din Constanța”, a transmis prietenul lui Gabriel.

Conform sursei citate, înmormântarea tânărului va avea loc luni, 6 februarie, începând cu orele 13:00.
 
Tânărul constănțean era Ofițer I Mecanic, angajat al companiei Histria Shipmanagement. 
 
Fiind vorba de o persoană tânără, fără comorbidități cunoscute, primele speculații apărute în decembrie au legat moartea sa subită de vaccinarea împotrivia Covid-19. Asta deoarece, odată cu izbucnirea pandemiei, personalul navigant a fost obligat să se vaccineze periodic împotriva noului Coronavirus, mulți dintre marinarii români ajungând și la a cincea doză de vaccin, scrie Constanța Info.

Vestea morții lui Gabriel a venit ca un trăsnet pentru familie și prieteni, mai ales că în ultima perioadă se înmulțesc cazurile tinerilor care își pierd viața, în mod subit. Cei care l-au cunoscut și apreciat pe Gabriel au transmis mesaje de condoleanțe.

„Odihnă veșnică și luminată! Sincere condoleanțe familei îndurerate!”

„Condoleanțe! Prea tânăr și frumos”

„Dumnezeu să-l ierte, așa tânăr. Condoleanțe familiei”

„Dumnezeu să-l ierte …. Nu vreau să critic sau ceva dar prea multe persoane, în special tineri, mor subit în urma vaccinării. Sper să nu fi fost acesta motivul și în cazul lui .. păcat”

„Condoleanțe… tot mai mulți tineri ne părăsesc mult prea devreme.. Dumnezeu să aibă grijă de el!”

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.