ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marinela Chelaru a ajuns iar de urgență la spital. Actrița are probleme de sănătate grave, iar în ultimele zile s-a simțit rău. Astfel, vedeta a mers de la spital pentru a cere ajutorul medicilor. Marinela Chelaru a declarat cum se simte și cu ce probleme de sănătate se confruntă, scrie RTV. 

„Am ajuns la spital pentru că nu m-am simțit foarte bine. De două zile mă simt tot mai rău. Nu mă simt bine deloc cu inima, m-a tăiat `pe motor` și acum am probleme mai tot timpul. De câte ori mă simt rău vin la spital să previn ceea ce ar putea fi și mai rău, nu stau să ajung ca problemele să devină majore. Este greu, foarte greu”, a declarat Marinela.

Marinela Chelaru a suferit o intervenție chirurgicală la inimă. De atunci, actrița trebuie să meargă periodic la consult, scrie Fanatik, care transmite și interviul cu celebra actriță, potrivit sursei citate.

„Sunt nevoită să îmi fac toate investigațiile, nu am ce să fac. M-a luat așa deodată. Aștept să văd ce zic medicii că trebuie să îmi facă și un doppler că e posibil să am niște vase înfundate, asta e, ce să fac”, a mai precizat actrița.

Acum doi ani, în timpul pandemiei, actrița declara că din pricina patologiei sale cardiace, îi este teamă să se vaccineze, și chiar să iasă din casă:

Mi-e frică să ies din casă, nu sunt vaccinată, pentru că am probleme cu inima. Dacă cineva îmi garantează că voi fi bine, după vaccin, acum îl fac. Dar, eu am operație pe motoraș, la inimă. Nici acum, la trei ani de la intervenția chirurgicală, nu mai sunt cum eram la început.”

Aceasta s-a plâns de asemenea, de venitul mic pe care îl încasează de la stat, deși a terminat o facultate și întreaga viață a dedicat-o scenei și teatrului:

„Am o pensie amărâtă, de 1.400 de lei, am și facultate și o viață de muncă. Iar din această sumă cam 600 de lei mă costă medicamentele. Dacă n-ar fi fost soțul meu ar fi fost jale. Cu ce să trăiești? Aș fi murit de foame!”, a mai mărturisit actrița pentru Viva.