ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Părinți, medici, profesori, avocați și specialiști în protecția copilului au manifestat sâmbăta trecută, 29 ianuarie 2022, la Geneva, Elveția, împotriva abuzului instituțional asupra copiilor în contextul politico-sanitar actual, se arată pe pagina de Facebook „Le Grand Eveil Genevois”.

Deplasându-se într-un „marș alb”, între orele 14.00 și 17.00, de la Palatul Wilson până în Piața Națiunilor, participanții la eveniment erau îmbrăcați (predominant) în haine albe și au purtat pe umeri coșciuge albe din carton pe care scria „Pfizer”, alături de nume de copii decedați în urma vaccinurilor COVID.
 
De asemenea, s-au ținut pancarte cu mesaje precum: „Lăsați copiii să respire”, „Copiii noștri nu sunt cobai”, „Este responsabilitatea adulților să-i protejeze pe copii, nu invers”, „Masca rușinii”, „NU manipulării”, „Respectați copiii”, toate exprimând opoziția față de vaccinarea copiilor cu seruri experimentale și față de obligativitatea purtării măștii. VIDEO și colaj foto mai jos: