ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Asociația Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din România - AVMR anunță comemorarea și parastasul victimelor Mineriadei din iunie 13-15 iunie 1990 pentru joi, ora 14, de Înălțare și Ziua Eroilor, în Piața Universității, la Crucea Albă, de marmură, ridicată de conducerea asociației. Seara va avea loc un marș:

„Generația lui 1990 este prima care a înțeles că pericolul comunist nu s-a încheiat odată cu prăbușirea regimului Ceaușescu. E de datoria noastră să ținem viu spiritul Pieței și să combatem comunismul sub toate formele sale.

Pe 13 iunie, la ora 19:00 ne vedem în Piața Revoluției, la statuia lui luliu Maniu, de unde vom pleca în marș către Piața Universității.

Mai bine mort decât comunist!”, anunță Noi Românii.

„Starea de Libertate se alătură Marșului Golanilor organizat de mai multe asociații și grupuri civice care au fost prezente în ultimii ani ( inclusiv în plandemie) la toate protestele pentru libertatea și demnitatea românilor.

Traim in plin neo-COMUNISM si nimeni din actuala (/eterna!) clasa politica romaneasca nu pastreaza memoria eroilor si martirilor si celor care s-au jertfit pentru Libertate, ba, dimpotriva, incearca sa ne vâre pe gât valori progresiste/neo-marxiste.

Te așteptăm joi, 13 iunie, la ora 19, în Piața Revoluției!”, transmite și Pompiliu Diplan.

GALERIE FOTO după VIDEO:

Fenomenul Piața Universității 1990 și Mineriada din Iunie 1990

Vezi galeria Fenomenul Piața Universității 1990 și Mineriada din Iunie 1990