ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În perioada 1-31 martie în România și în Republica Moldova se va desfășura Luna pentru viață 2023 „Viitorul este pro-viață”, care va culmina cu Marșul pentru viață 2023 „Viitorul este pro-viață”, organizat sâmbătă, 25 martie.În România, evenimentul ajunge anul acesta la cea de-a XIII-a ediție națională.

Marșul este dedicat prețuirii și ocrotirii vieții copiilor, încă din momentul concepției. Scopul acestuia este creșterea gradului de conștientizare a societății cu privire la umanitatea deplină a copiilor nenăscuți și la necesitatea de a sprijini femeile care se confruntă cu greutăți în perioada sarcinii, pentru ca ele să-și poată naște copiii cu încredere și în siguranță. Marșul pentru viață a fost organizat pentru prima dată acum 50 de ani în SUA. Apoi, de-a lungul timpului, au avut loc marșuri pentru viață în majoritatea statelor din Europa și din America.

În Brașov el va începe la ora 13:00 și se va desfășura pe traseul Biserica de Lemn - Strada Iuliu Maniu - Strada Nicolae Iorga - Parcul Titulescu - Modarom - Strada Republicii - Piața Sfatului - Maternitate - Piața Sfatului.
Așadar: sâmbătă 25 martie, ora 13:00, Biserica de Lemn.

Vă așteptăm!