ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Beniamin Graur, un tânăr în vârstă de 24 de ani, vaccinat cu ambele doze, a dezvăluit pe facebook chinurile prin care a trecut după vaccinare, deși medicii au exclus cauzele legate de vaccin. Tânărul a mărturisit că este un om sportiv și sănătos. Beniamin este singurul din familia de 9 copii care s-a vaccinat și, totodată, singurul din familie care a dezvoltat miocardită.
 
„Bună seara. Sunt la spitalul universitar din București. Am ajuns aici după 2 zile de chin și luptă cu ceva care încă nu știu ce este. Încă se fac investigații. Momentan am aflat că am leucopenie și trombocitopenie. Sunt vaccinat cu ambele doze, sănătos și sportiv.
 
 
Nu știu exact ce se întâmplă cu mine. Vă rog momentan doar să vă rugați pentru mine. Vă mulțumesc mult pentru mesajele dumneavoastră. O să revin cu răspuns de îndată ce mă simt mai bine. Seară frumoasă și nu uitați să aveți grijă de sănătatea voastră. Este cea mai prețioasă,

Bună dimineața. M am trezit la ora 5 cu o durere teribilă în zona sternului. Cu pulsații, palpitații. Se duce spre inima și gat. Ca și cum m-ar apăsa și strânge ceva. Efectiv nu mai puteam respira, nu mai aveam aer. Am chemat smurd, dar mi au zis ca dacă merg la spital, iar o iau de la 0 cu investigațiile. Asa ca mai bine aștept rezultatul testului pcr de azi. Tensiunea o am 104/54. Ma gândeam sa nu fie aceasta criza în momentul în care am tensiunea scăzută. Dar sunt doar supoziții. Nu știu exact ce poate fi, pentru că ieri aveam tensiunea bună. Cert e ca ceea ce pățesc nu am pățit niciodată. Sunt dureri noi și simptome cu care nu m-am confruntat până acum. Nu am mers la spital. Am ales sa aștept. Să mă mai liniștesc. Nu știu ce am. Aștept pcr ul. Dacă nu, chiar nu știu ce infecție o fi

Vă mulțumesc mult pentru mesajele voastre. Vă mulțumesc pentru dragostea voastră, m-ați învățat o lecție frumoasă și anume faptul că încă există compasiune și bunătate într-o societate tot mai lipsită de valori morale. Mă aflu la reanimare pe secția de cardiologie a Spitalului Universitar din București. Sunt internat și sub monitorizare continuă. Rezultatul a 3 teste pcr au confirmat negativ la covid. Medicii au descoperit o inflamație a mușchilor inimii, denumită popular și miocardită, leziuni ale celulelor inimii. Până luni am fost complet sănătos, niciodată nu m-am confruntat cu așa ceva. Toți medicii și asistentele se uimesc cum un tânăr la 24 de ani pățește așa ceva. Încerc să fiu puternic și încrezător că totul va fi bine. Am avut câteva crize teribile însoțite de palpitații, dureri și arsuri în toată zona pieptului, în jurul inimii. Momentan nu a fost descoperită cauza inflamației, deși au fost făcute multe investigații. Sunt multe mesaje sosite și din păcate sunt prea obosit pentru a reuși să răspund, sper să reușesc la un moment dat. Unii au spus că este efect advers de la vaccin, însă medicii infirmă această ipoteză având în vedere că a doua doză a fost făcută în luna iunie. Se fac în continuare investigații. Sunt profund impresionat de mesajele voastre și orice tip de ajutor oferit. Vă mulțumesc din suflet. Vă prețuiesc! ”, a relatat tânărul.
 
VIDEO: