ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!Fostul procuror militar Dan Voinea, care s-a ocupat de Dosarul Revoluției, a acceptat, intr-un interviu pentru Realitatea.net, să vorbească despre moartea generalului Vasile Milea. Deși timp de aproape trei decenii varianta oficială a morții fostului general a fosta aceea a sinuciderii, interviul realizat de jurnalistul de la realitatea.net prezintă o mărturie fără echivoc, care răstoarnă ceea ce s-a spus până acum.

Dan Voinea (68 de ani), cel care a întocmit rechizitoriul pentru controversatul proces al lui Nicolae Ceaușescu și al Elenei Ceaușescu, cel care apoi a asistat la moartea celor doi și cel care, ulterior, a instrumentat Dosarul Revoluției a acceptat să vorbească și să ofere informații din Dosarul Vasile Milea, altfel ascunse publicului.Totodată, Dan Voinea a indicat și persoana spre care converg toate bănuielile ca fiind asasinul fostului ministru al Apărării.

Mai mult decât atât, fostul procuror militar a dezvăluit un lucru șocant, necunoscut opiniei publice. Deși a fost împușcat în sediul CC al PCR, actualmente sediul MAI, Vasile Milea a mai trăit câteva ore și a murit la Spitalul Elias. 

Iar motivul și modul în care a murit Milea vor oripila opinia publică. Potrivit dezvăluirilor făcute de Dan Voinea în interviul acordat jurnalistului realitatea.net Cristian Otopeanu, asupra lui Milea, care încă mai trăia, nu s-a intervenit chirurgical la Spitalul Elias, întrucât "au anunțat la TVR că Milea s-a sinucis, deci trebuia să rămână mort". 

Practic, Vasile Milea ar fi fost lăsat să moară la Spitalul Elias, iar decesul s-ar fi petrecut după ce s-a scurs o cantitate importantă de sânge din corpul lui. Cine a dat ordinul să nu se intervină chirurgical? Anchetatorii îl bănuiesc pe fostul general Victor Atanasie Stănculescu, potrivit declarației lui Dan Voinea. 

Inteviul poate fi citit AICI.


Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews