ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Preoți cu crucea-n frunte, căci oastea e creștină”! Fiul vrednicului de pomenire Părinte Florin-Emanuel Ganciu, Pr. Victor-Emanuel Ganciu, a trimis precizări privitor la cele ce urmează după trecerea la cele veșnice a tatălui său, petrecută miercuri, 4 ianuarie 2022, în jurul orelor 21.00:

„Vă așteptăm să ne înălțăm sufletele în împreună-rugăciune pentru pomenirea cu drepții a Părintelui Emanuel Florin. Joi, vineri și sâmbătă de la orele 19 vă așteptăm la Slujba Stâlpilor și Priveghi. Domnul să îl odihnească!

Slujba de înmormântare va avea loc Duminică, orele 12-12.30, la biserica azilului Sf. Vasile Cel Mare, în Piața Reșița, unde este depus în acest moment.

Înhumarea va avea loc în Cimitirul Parohiei Jilava din curtea Bisericii Sfinții Constantin și Elena.”

Adresa Bisericii azilului Sf. Vasile Cel Mare, din Piața Reșița, ctitoriă de Părintele Emanuel Ganciu, poate fi găsită la coordonatele GPS de AICI.

Ascultați mai jos cuvintele profetice ale Părintelui Emanuel Ganciu, despre vremurile de azi și de mâine, jertfă, mărturisirea credinței și a Adevărului, despre 21 decembrie 1989, despre românism și România și, nu în ultimul rând, despre sfințenia lui Mihai Eminescu - Românul Absolut.

Părintele Emanuel Ganciu a fost fiu duhovnicesc al Părintelui Constantin Galeriu, care a făcut adevărate minuni în viața sa, după cum puteți citi în evocarea sa de la MĂRTURISITORII. De asemenea, Părintele Emanuel a fost și fiu duhovnicesc al Părintelui Justin, alături de care îl puteți asculta într-una din înregistrările video de mai jos.

Dumnezeu să-l ierte pe fratele și părintele nostru Emanuel și să-i aibă pe toți cei trei mari duhovnici și mărturisitori în rând cu Drepții și Sfinții Neamului Românesc! Amin!

Crezul și mărturisirea Părintelui Emanuel Ganciu: Să fim pregătiți de jertfă!HRISTOS A ÎNVIAT!

Părintele Justin Pârvu despre România și românism împreună cu Părintele Emanuel Ganciu:

Părintele Emanuel Ganciu despre noaptea lui 21 decembrie 1989: Am fost fericit!

Părintele Emanuel Ganciu despre sfințenie lui Eminescu și mărturisirea Adevărului: Aparatoare Doamna la Mormantul lui Eminescu cu Parintele Florin Emanuel Ganciu: