ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Casa Albă a pus capăt cu câteva săptămâni în urmă urgenței naționale privind pandemia COVID-19, dar continuă să impună masca obligatorie și distanțarea socială a persoanelor nevaccinate la evenimentele sale, potrivit unui raport, informează New York Post.

La începutul acestei săptămâni, Biroul pentru afaceri legislative al Casei Albe a trimis o invitație membrilor Congresului pentru a participa la "Ziua atletului universitar", o sărbătoare care onorează echipele de campioni naționali ai NCAA la masculin și feminin.

Invitația menționează că, deși invitații nu vor trebui să facă un test COVID, vor trebui să se poarte mască și să se distanțeze fizic dacă nu sunt vaccinați, potrivit Fox News, care a obținut unul dintre e-mailuri.

"Ghid privind masca: Oaspeții complet vaccinați nu sunt obligați să poarte o mască în incinta Casei Albe", se arată în e-mail.
 
"Oaspeții care nu sunt complet vaccinați trebuie să poarte o mască în orice moment și să păstreze o distanță de cel puțin 1,80 metri față de ceilalți în timp ce se află pe teritoriul Casei Albe".