ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un bărbat din Reșița susține că s-a trezit cu polițiștii de la trupele speciale la ușă, în dimineața de 23 februarie, și că aceștia l-au pus pe burtă, i-au pus pistolul la cap și l-au amenințat în fața copilului său, care are patru ani, relatează Știripesurse.
 
„Au zis că au greșit adresa. Păi nu se poate așa ceva!”, povestește bărbatul care postează imagini surprinse de o cameră de supraveghere amplasată la intrarea în locuință. Conducerea Inspectoratului de Poliție Caraș Severin „a dispus efectuarea de verificări, pentru a se stabili dacă acestea se confirmă”, transmit oficialii instituției, 

„Au venit mascații peste mine la ora 6:55, mi-au speriat copilul mi-au terorizat copilul, partea de jos de la ușă cu rupt-o, ușa la dulap, mi-au terorizat copilul, m-au pus pe burtă pe mine, nevinovat, uitați, au intrat grămadă peste mine în casă! Uitați, au rupt ușa, în partea de jos, când au împins de ea, au tras de ea! M-a luat din somn, mi-a speriat copilul, mi-a pus pistolul la cap, mi-au desfăcut dulapurile, mi-a rupt o ușă la dulap. Cu pușca către mine, mi-a speriat copilul”, spune, pe Facebook, un bărbat din Reșița, Claudiu Halmaci.

Acesta postează și imagini surprinse de o cameră de supraveghere amplasată într-un hol, la intrarea în locuință.

Conform datelor înscrise pe imaginile publicate pe Facebook de bărbat, acestea au fost surprinse în ziua de 23 februarie 2024, cu aproximativ cinci minute înainte de ora 7:00.

În imagini se vede cum patru polițiști bat timp de aproximativ 30 de secunde la ușă, după care li se deschide, cei patru intră, urmați de un alt coleg care nu poartă cască de protecție, nu are fața acoperită și are asupra sa ceva ce pare a fi un dosar cu câteva documente.

Un minut și jumătate mai târziu, unul dintre mascați, care are asupra sa o armă pe care o ține în mâini, la vedere, iese, revine în locuință, iese din nou însoțit de un coleg, tot mascat, după care cei doi par a-l trimite în interior pe bărbatul cu dosarul.

Pe imagini se mai vede cum unul dintre mascați intră în locuință cu ceva ce pare a fi un ciocan. VIDEO: