ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Pacienți MORȚI în așteptarea unui loc liber la Terapie Intensivă”. Oricât ar părea de incredibil, titlul de mai sus este de la Televiziunea Română și a fost „capturat” de blogerul Marian Hociung.

Un motiv în plus pentru orice român normal ca să-și arunce televizorul în stradă după ce îl sparge în prealabil, ca să nu transmită epidemia de minciună prin virusul informatic și altor posibil viitori infectați.

Mai jos, o altă informație foarte importantă, venită de la ProTv, și transmisă din secția ATI a unui spital, care, după cum se vede și scrie și pe „burtieră” este complet „plină”. Sperăm să nu fie umplută cu pacienții morți aflați în așteptare în știrea TVR, că altfel nu vor mai avea loc la ATI vedetele vaccinate și infectate.

Citiți Peste 50% dintre internații de la Matei Balș sunt vaccinați. Elena Merișoreanu, vaccinată și infectată, confirmă observațiile ActiveNews: Este VALUL VACCINAȚILOR! VIDEO