ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Oamenii s-au săturat. Cel puțin șase clădiri BBC din Marea Britanie au fost acoperite cu pancarte și fotografii ale persoanelor care au murit din cauza vaccinului COVID. Informația a fost publicată de Thegatewaypundit.
 
 Mitingul intitulat „mass-media este virusul" a avut loc sâmbătă, 7 ianuarie, și a fost organizat de trei grupuri diferite: The People's Resistance, Freedom Fighters și The North Unites. Cel puțin șase locații BBC au fost vizate simultan în timpul mitingului: BBC Radio Merseyside, BBC Radio Sheffield, BBC Yorkshire Leeds, BBC Media City Salford, BBC the Mailbox Birmingham și BBC Barrack Rd, Newcastle. „BBC sunt trădători ai țării noastre", potrivit unei postări pe Telegram. „Toate mediile de informare în derizoriu sunt trădători ai țării lor și au fost de foarte mult timp", au scris protestatarii.