ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, a învins-o în premieră pe rusoaica Maria Șarapova, cu 6-2, 6-2, miercuri, și s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA de la Beijing, dotat cu premii totale de 6.381.679 dolari, anunță Agerpres.

Simona Halep, locul 2 WTA, a eliminat-o pe Maria Șarapova, locul 104 WTA, în turul III de la Beijing, scor 6-2, 6-2. Aceasta este prima victorie a româncei în fața rusoaicei, în 8 meciuri. În sferturile turneului de la Beijing, Halep se va duela cu învingătoarea meciului Kasatkina - Radwanska, potrivit gsp.ro. Halep, 26 de ani, a jucat perfect în acest meci, reușind să fie agresivă în fiecare punct și să controleze schimburile. Simona a jucat extrem de sigur, a servit foarte bine și a profitat de fiecare greșeală făcută de Șarapova, 30 de ani.


Șarapova și-a pierdut de cinci ori serviciul, reușind un singur break, și a făcut 36 de greșeli neforțate. În schimb, Halep a jucat perfect și a știut să gestioneze fiecare game.

 

Știre în curs de actualizare