WTA a desemnat meciul dintre Simona Halep și germana Angelique Kerber, din semifinalele Australian Open, drept cel mai frumos din 2018, la un grand slam.
 
Halep s-a impus, cu scorul de 6-3, 4-6, 9-7, și s-a calificat pentru prima dată în finala Australian Open. Halep a salavat două mingi de meci, înainte a de fructifica a patra minge de finală, după după două ore și 20 de minute de joc, scrie news.ro.

 „Ciocnirea titanilor", a prefațat site-ul oficial al WTA înfruntarea dintre Halep și Kerber de atunci și cele două jucătoare au respectat așteptările, cu o luptă dură, intensă, pentru locul din ultimul act al turneului de la Melbourne. A fost partida turneului, prin jocul de înaltă calitate arătat, prin risipa de energie, prin tensiunea ce a atins cote maxime, care au ridicat în picioare spectatorii de pe Rod Laver Arena și i-au ținut cu sufletul la gură. Un meci între cele mai în formă jucătoare din circuit, în acest an, rapide, dispuse la efort și cu baje de lovituri aproape complete.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.