Organizatorii Australian Open 2019 au anunțat ziua și ora la care se va disputa partida dintre Simona Halep și Serena Williams, din optimile de finală. Meciul va fi în direct la EUROSPORT.

Partida Simona Halep -Serena William  se va disputa pe Rod Laver Arena, fiind prima din sesiunea de seară la Melbourne.
 
″Am făcut cel mai bun meci al meu la acest turneu. Întotdeauna e dificil să joci contra surorilor Williams, din acest motiv am fost foarte motivată azi (sâmbătă). Contra Serenei va fi o provocare și mai mare. Nu am nimic de pierdut și sunt pregătită să o înfrunt″⁣, a declarat Halep (27 ani), care a trecut cu 6-2, 6-3 de Venus Williams (38 ani).


Aceasta va fi cea de-a 10-a confruntare dintre Simona Halep si Serena Williams. Americanca este în avantaj categoric, 8-1:

Serena Williams - Simona Halep 3-6, 6-2, 6-1 (2011, Wimbledon) 

Serena Williams - Simopna Halep 6-3, 6-0 (2013, Roma)

Serena Williams - Simona Halep 6-0, 6-4 (2013, Cincinnati)


Simona Halep - Serena Williams 6-0, 6-2 (2014, Turneul Campioanelor - grupa)

Serena Williams - Simona Halep 6-3, 6-0 (2014, Turneul Campioanelor - finală)

Serena Williams - Simona Halep 6-2, 4-6, 7-5 (2015, Miami)

Serena Williams - Simona Halep 6-3, 7-6 (2015, Cincinnati)

Serena Williams - Simona Halep 6-4, 6-3 (2016, Indian Wells)

Serena Williams - Simona Halep 6-2, 4-6, 6-3 (2016, US Open)Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews