ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un chirurg plastician de 48 de ani din Ohio, care și-a bătut joc de „antivacciniști”, A MURIT după injectarea cu serul Covid produs de ModeRNA, informează VaccineImpact.com.

Dr. Thomas Flanigan a fost injectat cu prima doză de vaccin experimental ModeRNA, pe bază de ARN mesager, pe 6 ianuarie, iar cea de-a doua doză a primit-o pe 3 februarie, potrivit paginii sale de Facebook. 

Postarea sa din 3 februarie, între timp ștearsă - dar păstrată sub forma unei capturi de ecran -, era formulată astfel: 

„A doua doză. Microcipul își face treaba foarte bine. Mintea mea este încet-încet înlocuită cu mentalitatea de turmă. Suntem pe drumul cel bun. Rezistența este inutilă.”
 

Mai târziu, dr. Flanigan avea să-și scrie propriul necrolog, în același stil ironic, spunând că și-a încheiat „stagiul ca marele clișeu american”, plecând din lumea aceasta pe când încă era foarte bun în rolul de „super-erou legendar” și s-a autoporeclit drept „Zeul roșcovan al chirurgiei și al șmecheriilor”. Deși nu se știe exact când a scris acest „necrolog”, se poate presupune că după instalarea simptomelor mortale survenite în urma injectării cu dozele de ModeRNA, într-o încercare de a-și liniști propriile temeri, dar și de a-și bate joc, în continuare, de „antivacciniști”.

Vaccine Impact News observă cum nici o agenție de presă care a relatat această întâmplare - în afară de the New York Post - nu a menționat că dr. Flanigan primise dozele serului experimental ModeRNA în ianuarie și februarie; chiar și the Post, însă, la fel ca toate celelalte publicații, a scris că „nu este clară” cauza morții. În plus, titlurile îi celebrează, practic, moartea, poate într-o încercare de a distrage atenția de la dozele ModeRNA, descriind necrologul ca fiind „hilar”, „incredibil” sau alte caracterizări asemănătoare, nepotrivite cu situația. 

Dr. Flanigan lasă în urmă o soție și trei copii, cu vârstele cuprinse între 10 și 14 ani. 

Cazul doctorului Flanigan ne amintește de cel al altui medic, din Polonia, despre care ActiveNews a relatat în februarie. Dr. Rogiewicz s-a filmat pe social media în timp ce i se inocula serul experimental de la Pfizer, într-o încercare de a demonstra cât de firească e vaccinarea și cât de ridicoli sunt cei care se îndoiesc de ea. Câteva zile mai târziu, clinica privată al cărei angajat era a publicat un anunț lacrimogen despre decesul acestuia, survenit noaptea în somn, fără a menționa posibila legătură cu vaccinul Covid și nici dacă politica firmei a fost de a-și obliga personalul să se vaccineze.
 
Merită, oare, să plătești cu viața pentru 15 minute de făcut valuri pe social media cu ocazia vaccinării? se întreabă jurnaliștii de la Vaccine Impact, după ce pe contul de Facebook al defunctului au apărut schimburi de replici acide între fanii lui și antivacciniști. Autorii articolului subliniază că respectă libertatea oricui de a alege ce vaccinuri să (nu) își facă, însă nu pot înțelege atitudinea de a posta fotografii de la vaccinare prin care-și semnalizează „superioritatea”. „Faceți-vă injecțiile în privat și fiți împăcați cu ele. Nu e nimic plăcut în a vă relata moartea. Însă datoria noastră jurnalistică este de a informa despre această chestiune importantă de interes public pentru a încuraja consimțământul informat, în locul coerciției manipulatorii și al presiunii sociale, care determină soarta majorității oamenilor. Fiți vigilenți și protejați-vă prietenii și pe cei dragi!”, recomandă redacția Vaccine Impact.