ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un medic canadian, cu origini slovace, în vârstă de 25 de ani, a murit subit, după ce a fost obligat de școala sa medicală Wayne State University School of Medicine să facă trei doze de vaccin anticovid. Până acum, este cel mai tânăr medic canadian, mort subit, informează Dr. Paul Alexander, pe Substack.

„Dr. Anthony Emanuel Chifor a crescut în Windsor, Ontario. Familia sa, ca și a mea, era din Slovacia și emigrase în Canada pentru a găsi o viață mai bună.

A absolvit Universitatea din Windsor, unde a fost sărbătorit ca bursier excepțional și bursier Lead Gold Medallion, obținând licența în biologie și biochimie cu mare distincție și a făcut parte din lista de onoare a decanului.

Studia medicina la Wayne State University School of Medicine, din Detroit, Michigan (SUA), când a fost obligat să ia trei vaccinuri COVID-19 pentru a-și continua pregătirea medicală.

Era pe cale să termine cel de-al treilea an de facultate de medicină când a murit subit, la vârsta de 25 de ani, pe 17 ianuarie 2023.

În prezent, el este cel mai tânăr medic canadian decedat din baza mea de date.

Conform cercetărilor mele, decesele medicilor canadieni cu vârsta sub 30 de ani au crescut cu 900% în 2022, comparativ cu media anilor 2019-2020”, relatează Paul Alexander.