ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un medic eminent, cunoscut pentru propunerea unei scheme de tratament timpuriu împotriva Covid-19, a declarat că, după părerea sa, scopul campaniilor de vaccinare este de a „controla și ucide o mare parte a populației noastre fără ca nimeni să suspecteze că am fost otrăviți”, arată LifeSiteNews.

Dr. Shankara Chetty, un medic de familie din Africa de Sud care, potrivit site-ului său, „a tratat 7.000 de pacienți Covid-19 fără nicio spitalizare sau deces”, a pus cap la cap cunoștințele sale medicale cu constatările sale legate de ordinele guvernamentale și cenzura mass-media, pentru a-și susține concluziile.
 
În cadrul unei conferințe prin Zoom, Chetty și-a început discursul cu o întrebare: „Cred că perspectiva de ansamblu asupra a ceea ce se întâmplă este de o importanță vitală. Trebuie să înțelegem care este scopul. Toată lumea știe că există neconcordanțe, că există coerciție, dar trebuie să înțelegem de ce. De ce se întâmplă asta?”. VIDEO:

El a continuat prin a arăta că elementul „cel mai important” care trebuie avut în vedere pentru a răspunde la această întrebare este „agentul patogen care provoacă toate decesele în cazul bolii Covid”, proteina spike, care este purtată de virus și pe care vaccinul este conceput să o producă în corpul persoanei injectate.

„Dacă ar fi să vă spun părerea mea în legătură cu ceea ce se întâmplă la scară globală”, a spus el, „[proteina spike] este una dintre cele mai elaborate toxine sau otrăvuri pe care omul le-a creat vreodată. Iar scopul acestei toxine este de a ucide miliarde de oameni fără ca nimeni să observe acest lucru. Așadar, este o otravă care are o agendă”.
 
Medicul, renumit pentru dezvoltarea „Terapiei de a 8-a zi împotriva COVID-19” pentru pacienții care au ajuns în stadiul inflamator, mai periculos, al bolii, a declarat apoi că „ceea ce pare să se fi întâmplat este că au creat un virus și l-au prevăzut cu acest echipament, asemănător unei arme, numit „proteina spike”. 
 
Odată cu eliberarea a acestei „toxine, cea mai sofisticată toxină creată vreodată”, reacțiile alergice așteptate se manifestă la un procent mic de oameni, provocând o îmbolnăvire gravă și moartea multora dintre ei. Potrivit lui Chetty, acest lucru se întâmplă de obicei în a opta zi de simptome.
 
Medicul a spus că, din cauza lockdown-urilor inițiale la nivel mondial, cei infectați cu SARS-CoV-2 care au avut reacții alergice au ajuns târziu la spital, iar aceste instituții implementează protocoalele impuse, „pentru a provoca decese și vătămări menite să răspândească frică”. 
 
„Dar jocul pe care l-au jucat cu acest virus creat în laborator a fost acela de a justifica vaccinarea planetei”, a continuat el.

Chetty a adăugat că aceste injecții au scopul de a ne „expune [la proteina spike] pentru o perioadă mai lungă de timp”.
 
Medicul cu o experiență de 18 ani, intervievat deseori pe internet de colegi medici și care a avut apariții alături de alți inovatori bine-cunoscuți în materie de tratamente timpurii, precum doctorii Pierre Kory, Ryan Cole și Richard Urso, a explicat cum, după decesele cauzate de reacțiile alergice din primele două săptămâni, încep să apară alte pericole mari pentru sănătate, care se manifestă pe termen lung.  

„[Începem] să observăm leziunile endoteliale [ale mucoasei vaselor de sânge] pe care acest vaccin le provoacă cu proteina sa spike, cu influența sa asupra receptorilor ECA2. Acestea sunt decesele plănuite să urmeze. Și acestea nu vor fi niciodată puse pe seama proteinei spike, o toxină foarte bine concepută”, a spus el. 
 
„Proteina spike este, de asemenea, o proteină de membrană. Așadar, ARNm o va distribui în tot corpul nostru. Va fi produsă în diferite țesuturi din corpul nostru. Va fi încorporată în acele membrane și în acele țesuturi specifice din organismul nostru.”
 
„Aceste țesuturi vor fi percepute ca străine și vor declanșa o serie de răspunsuri autoimune. Astfel, decesele care urmează să se producă în urma vaccinărilor nu vor putea fi puse niciodată pe seama otrăvii! Ele vor fi prea diverse, vor fi prea multe și se vor petrece într-un interval prea mare de timp pentru ca noi să înțelegem că am fost otrăviți”, a continuat el. 

„Această toxină, pe termen lung, va duce la agravarea bolilor preexistente”, a explicat medicul.
 
Cu anumite substanțe toxice, inclusiv „fragmente de proteină HIV” în această proteină spike, „în mod sigur creată în laborator”, Chetty afirmă că „persoanelor bolnave de cancer li se va agrava cancerul și se va spune că au murit de cancer”.
 
„Persoanele cu leziuni vasculare sau cu predispoziție, cum ar fi diabeticii noștri și persoanele cu hipertensiune arterială, vor suferi accidente vasculare cerebrale și atacuri de cord și altele, la momente diferite, iar noi le vom pune pe seama afecțiunilor lor preexistente”, a spus el.
 
„Oamenii vor dezvolta, în timp, afecțiuni autoimune, a căror diversitate nu va fi niciodată acoperită de nici o intervenție farmaceutică, pentru că sunt mult prea țintite.”
 
„Dar cred că dacă oamenii înțeleg care este intenția, atunci vor înțelege de ce s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat. Logica bolnăvicioasă, constrângerea, suprimarea, toate sunt clare dacă înțelegi că există un plan mai mare. Acest plan este acela de a se asigura că pot controla și ucide o mare parte a populației noastre fără ca nimeni să suspecteze că am fost otrăviți”, a declarat medicul.
 
„Și, astfel, cred că cheia pentru înțelegerea a tot ceea ce vedem se află în înțelegerea scopului final”, a conchis el.  
 
„Cred că este vorba de un plan de proporții, altfel vaccinurile nu au niciun sens. Vaccinul ni s-a vândut de la început ca fiind salvatorul nostru, dar dacă analizăm datele științifice, această [promisiune] nu se confirmă.”