ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Noi, medicii și oamenii de știință din întreaga lume, declarăm că există o criză medicală internațională din cauza bolilor și deceselor corelate cu administrarea produselor cunoscute sub numele de "vaccinurile COVID-19".
 
În prezent, asistăm la un exces de mortalitate în acele țări în care majoritatea populației a primit așa-numitele "vaccinuri COVID-19". Până în prezent, acest exces de mortalitate nu a fost investigat și nici studiat suficient de către instituțiile de sănătate naționale și internaționale.
 
Numărul mare de decese subite la tineri sănătoși care au fost inoculați cu aceste "vaccinuri" este deosebit de îngrijorător, la fel ca și incidența ridicată a avorturilor spontane și a deceselor perinatale, care nu au fost investigate.
 
Un număr mare de efecte secundare adverse, inclusiv spitalizări, dizabilități permanente și decese legate de așa-numitele "vaccinuri COVID-19", au fost raportate oficial.

Numărul înregistrat nu are precedent în istoria mondială a vaccinării.
 
Examinând rapoartele de pe VAERS al CDC, Yellow Card System din Marea Britanie, Adverse Event Monitoring System din Australia, EudraVigilance System din Europa și VigiAccess Database al OMS, până în prezent au fost raportate peste 11 milioane de efecte adverse și peste 70.000 de decese corelate cu inocularea produselor cunoscute sub numele de "vaccinuri covid".

Știm că aceste cifre reprezintă doar aproximativ între 1% și 10% din totalul evenimentelor reale.
 
Prin urmare, considerăm că ne confruntăm cu o gravă criză medicală internațională, care trebuie acceptată și tratată ca fiind critică de către toate statele, instituțiile de sănătate și personalul medical din întreaga lume.

Prin urmare, următoarele măsuri trebuie întreprinse de urgență:

O "oprire" la nivel mondial a campaniilor naționale de inoculare cu produsele cunoscute sub numele de "vaccinuri COVID-19".

Investigarea tuturor deceselor subite ale persoanelor care erau sănătoase înainte de inoculare.

Punerea în aplicare a unor programe de detectare timpurie a evenimentelor cardiovasculare care ar putea duce la decese subite, cu analize precum D-dimer și Troponină, la toți cei care au fost inoculați cu produsele cunoscute sub numele de "vaccinuri COVID-19", precum și detectarea timpurie a tumorilor grave.

Implementarea unor programe de cercetare și tratament pentru victimele efectelor adverse după administrarea așa-numitului "vaccin COVID-19".

Efectuarea de analize ale compoziției fiolelor de Pfizer, Moderna, Astra Zeneca, Janssen, Sinovac, Sputnik V și orice alt produs cunoscut sub numele de "vaccinuri COVID-19", de către grupuri de cercetare independente, fără nicio afiliere la companii farmaceutice și fără niciun conflict de interese.

Studii care să fie efectuate cu privire la interacțiunile dintre diferitele componente ale așa-numitelor "vaccinuri COVID-19" și la efectele moleculare, celulare și biologice ale acestora.

Implementarea unor programe de ajutor psihologic și de compensare pentru orice persoană care a dezvoltat o boală sau un handicap ca urmare a așa-numitelor "vaccinuri COVID-19".

Punerea în aplicare și promovarea de programe de ajutor psihologic și de compensare pentru membrii familiilor oricărei persoane care a decedat ca urmare a faptului că a fost inoculat cu produsul cunoscut sub numele de "vaccinurile Covid-19".

În consecință, declarăm că ne aflăm într-o criză medicală internațională fără precedent în istoria medicinei, din cauza numărului mare de boli și decese asociate cu "vaccinurile împotriva Covid-19".
 
Prin urmare, cerem ca agențiile de reglementare care supraveghează siguranța medicamentelor, precum și instituțiile de sănătate din toate țările, împreună cu instituțiile internaționale, cum ar fi OMS, PHO, EMA, FDA, UK-MHRA și NIH, să răspundă la această declarație și să acționeze în conformitate cu cele opt măsuri cerute în acest manifest.

Această declarație este o inițiativă comună a mai multor profesioniști care au luptat pentru această cauză. Facem apel la toți medicii, oamenii de știință și profesioniștii să susțină această declarație pentru a pune presiune asupra entităților implicate și pentru a promova o politică de sănătate mai transparentă