ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Săptămâna trecută, o fată de 17 ani, sănătoasă și activă, a suferit brusc un stop cardiac în timpul unui concurs de majorete. Keianna Joe a avut o criză și a încetat să mai respire după ce a suferit un stop cardiac, în timpul încălzirii la o competiție din Raleigh, Carolina de Nord, potrivit TheGatewayPundit.

„Am nevoie ca toată lumea să se roage pentru frumoasa mea fată. Astăzi, la un concurs de majorete, a avut o criză și a încetat să mai respire. Acum se află în secția de terapie intensivă pediatrică, intubată și încă nu reacționează. Avem nevoie de rugăciune pentru vindecarea ei", a scris mama Keiannei, Andrea Joe, pe contul ei de Facebook.

Andrea a spus că încă nu știu ce a cauzat criza, dar suspectează la început că aceasta a fost cauzată de faptul că nu a mâncat și a consumat un Red Bull, precum și de faptul că „efortul depus a făcut ca inima ei să intre în aritmie, declanșând mai multe crize". Pe contul ei de Facebook, Andrea a făcut o descriere detaliată a ceea ce s-a întâmplat.

„În timp ce se afla la încălzire la o competiție din Raleigh, a început să se comporte „ciudat". Au pus-o la pământ ușor, iar antrenorul ei a observat că avea ochii dați pe spate. Mai era acolo un alt antrenor care se întâmpla să fie [asistentă medicală] și care a venit lângă ea și și-a dat seama imediat că nu respira, a verificat pulsul și a început resuscitarea. Vă mulțumesc din suflet că ați fost acolo. Apoi am ajuns lângă fiica mea, am căutat pulsul și nu l-am găsit, așa că am preluat eu resuscitarea. În acel moment a început să respire singură, dar încă nu răspundea. Paramedicii au dus-o la spital, unde a mai avut 3 crize și a intrat în stop cardiac, așa că au intubat-o. În acest moment este încă intubată, dar este stabilă. Nu suntem 100% siguri ce a cauzat acest lucru, dar credem că faptul că nu a mâncat, că a băut un Red Bull și că încălzirea a făcut ca inima ei să intre în aritmie, declanșând mai multe convulsii. Vreau să mulțumesc antrenorului care a început resuscitarea cardio-respiratorie și bunicului care a preluat resuscitarea în locul meu, precum și întregii familii de majorete care a venit la spital în această seară. Niciun cuvânt nu poate spune cât de recunoscătoare sunt. Acum ne rugăm doar ca frumoasa mea fată să se trezească.”



„În timp ce se afla la spital, Keianna a mai avut 3 crize și a intrat din nou în stop cardiac, așa că s-a luat decizia de a o intuba. La momentul acestei postări, ea se află încă în comă indusă medical la terapie intensivă, dar este stabilă", potrivit unei campanii de strângere de fonduri.

„Nu suntem siguri ce anume a cauzat acest incident și putem doar specula că inima ei a intrat în aritmie din cauza unei combinații: deshidratare, prea multă cofeină dintr-o băutură energizantă și exerciții fizice", se arată în campanie. Andrea a oferit o altă actualizare și a spus că a suferit un stop cardiac sever care a declanșat convulsii și că nu a fost rezultatul faptului că a băut un Red Bull.

Ea a adăugat că s-ar putea să fie nevoie să îi fie montat un defibrilator cardiac implantabil (ICD) Keiannei.

„Așa că astăzi procesul ei de recuperare a luat o turnură uriașă într-o direcție diferită. Am primit rezultatele de la DEA-ul care a fost folosit pentru a o resuscita și am aflat că inima ei era în fibrilație ventriculară, motiv pentru care a fost administrat șocul. Deci, acestea fiind spuse, ea nu a avut doar o criză, ci un stop cardiac sever care a declanșat crizele. Datorită acestui nou diagnostic, a fost transferată la Duke pentru a fi urmărită de unii dintre cei mai buni medici cardiologi pediatri din țară. Inițial, lucrul cu care puteam face legătura a fost faptul că nu mâncase și că a băut un Red Bull. Am fost informați că acest lucru NU a fost cauzat doar de aceste două lucruri. (Deși este totuși foarte rău să nu mănânci, să bei un Red Bull și să concurezi) acestea nu au fost factori favorizanți. Mi s-a spus că reacția rapidă a antrenorilor ei și începerea imediată a resuscitării cardio-respiratorii este motivul pentru care se recuperează atât de repede, deoarece toate organele ei au continuat să funcționeze; inima ei nu și-ar fi revenit niciodată din acest ritm fără utilizarea DEA. Ea se luptă să se acomodeze cu vestea că nu va mai putea fi majoretă. Eu încă încerc să mă obișnuiesc cu vestea că fiica mea atletică de 17 ani a suferit un atac de cord sever. Ea are încă un drum foarte lung în față, cu multiple vizite la doctor, așa că vă rog pe toți să continuați să vă rugați pentru vindecarea ei, precum și pentru liniștea ei. Ei plănuiesc să îi pună un defibrilator intern după ce vor veni rezultatele mai multor RMN-uri și alte teste. Vă mulțumesc din toată inima pentru rugăciunile și urările de bine care se simt cu adevărat și sunt copleșită de sprijinul și dragostea pe care le-a arătat toată lumea."



„Deocamdată ei suspectează un stop cardiac idiopatic sau, în termeni mai clari, nu au nici un indiciu de ce a avut un stop cardiac, ei îi vor pune un dispozitiv ICD luni. Acesta va continua să îi monitorizeze ritmul în permanență și. Ea este de acord că acesta este cel mai bun lucru pentru ea în acest moment, i-am spus că fie acest dispozitiv, fie merg oriunde merge ea în orice moment, inclusiv la școală, în cazul în care va trebui să fac din nou resuscitare. Asta a făcut ca decizia să fie foarte ușoară. Fiica mea a dovedit că Dumnezeu este cel care deține controlul și are planuri mai mari pentru acest copil."