ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Unuia dintre cei mai respectați medici din lume i-a fost retrasă licența pentru că a spus adevărul despre pericolul vaccinurilor COVID, potrivit gateawaypundit.

Dr. McCullough este un internist, cardiolog și epidemiolog, fost șef adjunct de medicină internă la Centrul Medical al Universității Baylor și profesor la Universitatea A&M din Texas. McCullough este redactor-șef al revistelor Reviews in Cardiovascular Medicine și Cardiorenal Medicine. El a fost și este un susținător al unui tratament timpuriu pentru COVID-19 care includea hidroxiclorochina.

El este unul dintre primii medici care au tras un semnal de alarmă cu privire la vaccinurile Covid-19 și a explicat cum toate acestea produc periculoasa proteină Wuhan spike.

„Este alarmant în acest moment - am avut peste 4400 de decese și 14.000 de spitalizări. Este probabil doar vârful icebergului", a declarat Dr. McCullough într-un interviu cu Rose Unplugged pe 1320 AM WJAS.

El a spus că femeile însărcinate, femeile la vârstă fertilă, copiii sau persoanele sănătoase sub 50 de ani nu ar trebui să primească vaccinul împotriva COVID.

Dr. McCullough a explicat cum toate vaccinurile Covid-19 produc proteina periculoasă Wuhan spike și ce efecte are aceasta asupra organismului unei persoane.

El a adăugat că vaccinurile Covid-19 au devenit o amenințare socială și a explicat cum a fost „armat social".

Potrivit lui McCullough, pandemia de Covid-19 a fost premeditată de oficialii din domeniul sănătății publice care lucrează în tandem cu elitele medicale, iar dovezile în acest sens au fost făcute clare cu mult înainte de primele rapoarte despre un focar de Covid la sfârșitul anului 2019, în timpul unui interviu cu Joe Rogan.

Pentru a promova adoptarea în masă a vaccinului experimental, McCullough spune că oficialii din domeniul sănătății au suprimat în mod intenționat tratamentele și s-au abținut de la compilarea unui protocol de tratament pentru a combate virusul, în speranța că oamenii vor fi atât de speriați încât vor lua pur și simplu injecția.

McCullough, care este, de asemenea, epidemiolog, nu face doar afirmații nebănuite și nefondate. El și-a explicat raționamentul din spatele concluziei sale șocante, trecând în revistă „principiile de cauzalitate de la Bradford Hill", pentru a demonstra legătura dintre vaccinuri și actualul val de decese în exces.

Sâmbătă, Dr. McCullough l-a informat pe Steve Kirsch că a fost demis din funcția de redactor-șef al revistelor Cardiorenal Medicine și Reviews in Cardiovascular Medicine. Acreditarea sa medicală i-a fost, de asemenea, retrasă de către consiliile medicale.