ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Medicul Lucian Duță, fost șef la CNSAS, lansează câteva informații și întrebări incomode despre vaccinuri – e posibil să avem de-a face cu o pandemie prelungită, determinată chiar de către vaccinați, transmite Cotidianul:

„Dacă asculți răgetele asinilor propagandei isterice (plătite din banii noștri desigur) probabil că vei auzi deseori aceste cuvinte: ”să lăsăm specialiștii să vorbească”. Rămâi ușor descumpănit încercând să auzi vocile "specialiștilor". Și e de bun simț să fii atent la vocea medicilor. Dar ce să vezi ?Sunt două feluri de medici: unii care cântă manelele propagandei iar alții refuză să facă acest lucru punând pe masă întrebări legitime și cerând răspunsuri dovedite științific. Nu neapărat pentru ei ci mai ales datorită impulsului dat de dorința perfect legitimă de a nu face rău pacienților. Aceștia din urmă sunt "specialiștii nespecialiști ,”ostracizați, demonizați de hoitarii plătiți regește de un sistem incompetent, laș și corupt. Pe bună dreptate cei mai mulți aleg să tacă. Nu poți face față agresiunii sălbatice pornită dintr-o mașinărie infernală menită să inducă ura și mai ales frica.
 
La începutul lunii Februarie a existat o scrisoare deschisă adresată de un grup de oameni de știință către EMA -organismul care a acreditat vaccinul în regim de urgență. Redau aici două pasaje și fiecare va analiza prin propriile filtre ce au spus acești eminenți profesori (restul scrisorii mai jos):
"Există neliniști serioase…potrivit cărora aprobarea vaccinurilor anti-COVID-19 de către EMA a fost prematură și imprudentă și că administrarea vaccinurilor a constituit și constituie „experimente pe oameni”, care s-au făcut și continuă să se facă prin violarea Codului de la Nürnberg.”
 
Infectarea la nivel global cu SARS-CoV-2 a creat o pandemie asociată cu numeroase decese. Cu toate acestea însă, până la momentul luării în considerare a aprobării vaccinurilor, sistemele de sănătate din majoritatea țărilor nu se mai aflau sub amenințarea iminentă de a nu putea furniza îngrijire medicală, deoarece populația, într-o proporție tot mai mare, fusese deja infectată și cea mai gravă fază a pandemiei fusese depășită. Prin urmare, solicităm dovezi concludente că a existat o urgență reală la momentul când EMA a acordat companiilor de vaccinuri autorizație condiționată de introducere pe piață pentru toate cele trei vaccinuri – dovezi în măsură să justifice aprobarea de urgență acordată de către EMA.”
 
De asemenea reiau ce a spus profesorul Luc Montagnier, laureat premiu Nobel și eminent virolog:
"Vaccinările în masă sunt o eroare științifică, precum și o eroare medicală. Este o greșeală inacceptabilă. Cărțile de istorie vor arăta acest lucru, deoarece vaccinarea este cea care creează variantele virusului .Virologul proeminent a explicat că există anticorpi creați de vaccin, forțând virusul să găsească o altă soluție sau să moară. Așa se creează variantele. Tulpinile sunt produsul și rezultatul vaccinării”.
 
Sigur că acest om a fost demonizat ,ironizat și pus la stâlpul infamiei pentru că a avut curaj. Dar istoria se pare că-i dă dreptate și azi nu putem să ne mai facem că nu observăm adevăruri evidente .Treptat dar sigur "nespecialiștii” devin "specialiști ".
1. Este clar că întreaga campanie de vaccinare se transformă într-un eșec de proporții iar consecințele nu le vom cunoaște niciodată.
 
2. Oamenii s-au conformat și s-au vaccinat. Suntem la a cincea variantă a virusului in decurs de un an și tot suntem îndemnați să ne facem doze de vaccin suplimentare la câteva luni. Bea că-i rece! Dar nimeni nu se întreabă dacă nu cumva ce a spus profesorul Montagnier este adevărat . Și dacă nu cumva este tocmai invers decât ce spune Ministerul Adevarului. Adică avem de-a face cu o pandemie prelungită ,determinată chiar de către vaccinați. Iar această stare de fapt este stimulată tocmai pentru a satisface lăcomia criminală a unor mari jucatori Big Pharma.
 
3. Așa zisul vaccin este maxim o terapie profilactică împotriva unor forme mai grave ale bolii .Dacă vor exista consecințe în viitor ni se va spune că sigur nu e de la vaccin!
 
4. Atitudinea rațională în fața bolii este de a o trata corespunzător . Românilor li se refuză acest drept. Suntem buni doar să cumpărăm 120 de milioane de vaccinuri pe care s-ar putea să le aruncăm la gunoi. Și să trebuiască să cumpărăm altele (acum poate luăm 200 de milioane) pentru că noua variantă de virus bate la ușă, nu-i așa?”, a scris dr Lucian Duță vineri pe pagina sa de Facebook.
 

În încheierea postării sale, medicul de top publică și această scrisoare deschisă adresată Agenției Europeane pentru Medicamente (EMA – European Medicines Agency) de către un grup de oameni de știință și medici recunoscuți internațional – între care Profesorul Sucharit Bhakdi, Dr. Marco Chiesa și cercetătorul  Michael Yeadon, fost Vice-Președinte al Companiei Pfizer, scrisoare tradusă de ImunoMedica:

Siguranța și nesiguranța vaccinurilor anti-COVID-19

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews