ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Oamenilor li se spun numai lucruri de un pesimism "morbid" despre ce se întâmplă în această criză din sănătate și sunt multe scenarii despre un presupus viitor negru. Iar populația are nevoie de speranță și încurajare. Este mesajul postat de medicul Monica Pop, managerul Spitalului de Urgențe Oftalmologice din Capitală, care critică „publicitatea” negativă pe care o fac diverse vedete pe la TV, expunându-și experiențele cu covidul.  Dr. Monica Pop susține că în perioada pandemiei s-au spus "multe neadevăruri" și, în acest fel, copiii vor crește în teamă, vor deveni slabi psihic și „dependenți de cei care asta și urmăresc”.

"Gafă inadmisibilă! Vedete "negre"! Expunere publică de pesimism!!!De ce scenariu de viitor negru?!

Românii nu doresc asta!!! Nu de păreri descurajatoare de la vedete, ci de susținere și speranță  mare nevoie acum! (nu de politicieni e vorba!)

Sper ca ideea, total neinspirată, de a expune public doar lucruri de un pesimism morbid despre ce se întâmplă, scenarii despre un presupus viitor negru, urât, manipulat, al tinerilor și al copiilor care vor crește în teamă, stres, depresie, devenind slabi psihic și dependenți total de cei care asta și urmăresc, idei total descurajante într-un moment în care românii, atât de oprimați acum din multe unghiuri, ar avea nevoie de speranță, de încurajare..... să aibă măcar atâta răsunet încât să mai trezească din conștiințe! Măcar de-ar fi așa! Altfel e inadmisibil și impardonabil! Descărcare publică de nedorit!Sunt perfect de acord cu faptul că se greșește mult, că se gestionează prost pandemia asta la noi, că se spun multe neadevăruri, pe care mulți, din păcate, le cred, că se încalcă foarte clar drepturile cetățenilor și că lucrurile numai bine nu merg! 

Oamenii, ca și cei în cauză, se vede, sunt, clar, prăbușiți psihic! Pe bună dreptate, unii! Tocmai din aceste multe motive, e de necrezut că cineva poate adăuga atâta pesimism sufletului românilor, năpăstuiți și așa și care numai de așa ceva nu au nevoie! Dimpotrivă, le face mult rău, le adâncește starea negativă văzând că și unele persoane cunoscute arată public că trec prin așa ceva, fară speranțe!

De susținere, de încurajare, de speranță, de asta e nevoie acum și mereu! A se renunța definitiv la expunerea publică a scenariilor minților negative!! Vedetism? Sau ce?! Oricum, nu e bine!!!", a scris prof. dr. Monica Pop, pe pagina sa de Facebook.