ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Monica Pop a comentat, luni seară, la Sinteza zilei, mărturisirea făcută de jurnalistul Ion Cristoiu care a spus că s-a simțit rău după ce a făcut a doua doză de vaccin, adică rapelul. Medicul spune că românii trebuiau să fie informați clar ce efecte adverse ar putea surveni după administrarea serului, așa cum a afirmat și ActiveNews.

"Cum să știe lumea, dacă s-a spus pe toate televizoarele că e un vaccin SIGUR? Cuvântul acesta nici nu trebuie să există în medicină. Nu există cuvântul acesta! Trebuiau să spună de la început că sunt și efecte adverse, că unele sunt foarte severe, că sunt puține acelea severe, dar sunt.

Iar când eu am spus că nu știi ce te poate aștepta după un timp, pentru că nu sunt studii în sensul acesta, știți bine ce s-a întâmplat. Și, mai mult decât atât, înțeleg că acest vaccin de la AstraZeneca este contraindicat persoanelor peste 55 de ani, pentru că nu s-au făcut studii.

Păi dacă nu s-au făcut studii, nu putem să fim sceptici? Nu e normal să știm și să fim informați? Și foarte bine spune domnul Cristoiu - despre care am crezut că nu se vaccinează -, că aceasta a fost o campanie de dezinformare; nu una de informare, ci dimpotrivă!", a spus medicul Monica Pop.

Reamintim că același lucru l-a reclamat și ActiveNews la CNA și Colegiul Medicilor, până când s-a suspendat - campania de propagandă pro-vaccinistă.

Articolul de la care au pornit comentariile, aici: Ion Cristoiu nu se simte bine după vaccin și reclamă: „nimeni nu ne previne asupra efectelor adverse ale vaccinului!”. Jurnalistul a avut o stare „cumplită” de sfârșeală generală chiar în timpul emisiunii sale și aparent a întrerupt transmisia. VIDEO / UPDATE