ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Monica Pop și-a exprimat considerentele cu privire la regulile de înmormântare din România, în contextul pandemiei de covid. Medicul a comentat la Sinteza Zilei greșelile pe care le fac autoritățile în stabilirea măsurilor anti-covid, potrivit antena3.

Medicul a declarat astfel: 

"Eu consider că într-un parteneriat trebuie să fie întotdeauna ambele părți mulțumite. (...) Ce se întâmplă acum este doar ceva unilateral. Este o parte mulțumită să facă din ce în ce mai mult rău acestui popor".

"Efectiv, cred că se apropie o revoluție. Cred că ulciorul este foarte aproape de a se sparge. Lucrurile nu pot continua așa și realmente nu mi le explic. Eu nu fac politică, dar încerc să înțeleg câte ceva și aici pur și simplu cred că ce se întâmplă la Ministerul Sănătății este ca să se revolte lumea, să cadă acest Guvern și să conducă USR-ul. Altfel nu îmi imaginez de ce fac asemenea prostii. Greșelile pe care le fac sunt absolut incredibile și inadmisibile".

"Am avut o corespondență cu domnul Voiculescu în care îmi spunea că oamenii îl critică pentru că sunt răuvoitori. El ori nu își dă seama ce face, ori are sfătuitori care vor să îi taie gâtul".

"Astăzi a fost Ziua Mondială a Sănătății. Mă așteptam ca ministrul Sănătății să spună un cuvânt pentru cei care ne dăm sufletul ca să trăiască alții. Nu știe nimeni cât e de grea munca în Sănătate în general. E unsprezece noapte și am așteptat că iese în media să spună un cuvânt medicilor din țara asta. Se poate trăi fără orice, dar fără medici nu", a declarat Monica Pop la la Sinteza Zilei, conform antena 3.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews