ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad a anunțat moartea doctorului Victor Neamțiu, care în ultimii trei ani a coordonat activitatea Secției Dermatovenerologie.

Medicul șef al Secției Dematovenerologie, dr. Victor Neamțiu, a încetat din viață în brațele colegilor după ce a suferit un atac cerebral din cauza a ceea ce s-a considerat a fi un anevrism.

Anevrismul vascular cerebral este o dilatație focală a pereților vaselor cerebrale. Aceasta dilatație se poate rupe, fapt care conduce la hemoragie intracraniana, scriu medicii de la Regina Maria.

Anunțul morții medicului Victor Neamțiu a șocat lumea medicală și întreaga comunitate din Arad. Soția acestuia a publicat un anunț pe rețelele de socializare prin care a anunțat că „o inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens”.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews