ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Belgia devine prima țară care introduce carantina obligatorie pentru variola maimuței: Orice persoană depistată pozitiv la virus trebuie să se izoleze timp de 21 de zile, în timp ce medicii avertizează asupra unei „creșteri semnificative” a numărului de cazuri în Marea Britanie în următoarele două-trei săptămâni, transmite Daily Mail.

Dr. Claire Dewsnap este președintele Asociației Britanice pentru Sănătate Sexuală și HIV. Ea spune că se așteaptă să vadă „cifre cu adevărat semnificative” în următoarele săptămâni.

Cei care contractează virusul vor trebui acum să se autoizoleze timp de trei săptămâni, au declarat autoritățile sanitare belgiene, după ce au fost înregistrate primele cazuri.

Când „profetul” Bill Gates a „prezis” variola de maimuță acum șase luni, Bill Sardi, un jurnalist medical american cunoscut ca militant împotriva serurilor experimentale a publicat un studiu pe platforma LewRockwell, în care recomanda Resveratrol (studiu).

„Cel mai bun cadou de Crăciun!”, scria platforma în noiembrie 2021: „Resveratrolul suprimă în mod dramatic replicarea virusurilor variolei. Cu peste 250 de mărci de pastile de resveratrol, este o piață de consum. Cel mai bine ar fi să-ți iei pastilele înainte de începerea pandemiei artificiale și a virusului variolei sau amenințarea virusului variolei.”, a recomandat Bill Sardi (foto).

„De acest Crăciun, cel mai dorit cadou ar putea fi o pastilă de Resveratrol ca antidot la o pandemie de variolă prognozată.
Resveratrolul fiind acea moleculă din vinul roșu care previne atacurile de cord cu coagulare a sângelui și activează gena de supraviețuire Sirtuin1 care imită o dietă cu restricții calorice care dublează durata de viață.

Nu avem un vaccin împotriva variolei?

Acest lucru se datorează faptului că, la fel ca și directorul Institutului Național de Boli Infecțioase, care a prezis în 2017 că o pandemie iminentă se va materializa în curând dacă institutul său nu va fi finanțat corespunzător (Fauci), avem acum un miliardar care susține vaccinul și care se deghizează în filantrop 9GHates), care se întâmplă să fie proprietar al unei companii care a obținut recent aprobarea FDA pentru un medicament împotriva variolei și care, întâmplător, a cheltuit 319 milioane de dolari pentru a finanța o presă servilă, întrebând reporterii de știri ce vom face dacă și atunci când teroriștii biologici vor elibera variolă în zece aeroporturi?

În mod neașteptat, Bill Sardi a murit în urmă cu trei luni, a anunțat cu regret platforma conservatoare americană. „A murit din cauza unei afecțiuni misterioase”, afirma un prieten al său într-un articol memorial.

„Când cineva spune că 97% dintre pacienți se recuperează, pentru că sistemul imunitar este superior, asta înseamnă cifre concrete; când Pfizer spune că vaccinul său este eficient în proporție de 95%, asta înseamnă cifre relative; este mai puțin de 1% eficient. 99% dintre americani nu vor beneficia de vaccinul Pfizer.”, scria în unicul său mesaj de pe Twitter Bill Sardi, în decembrie 2020.

Într-adevăr, dacă problema cheagurilor de sânge generată de vaccinul COVID „poate fi de ordinul sutelor”, „problema cardiacă este de ordinul miilor”, după cum declară un cardiolog american intervievat de Epoch Times zilele trecute.

Iar afirmația lui Bill Sardi că vaccinul Pfizer este mai puțin de 1% eficient s-a dovedit științific exactă: EXCLUSIV. Dr. MASAHIKO OKADA prezintă românilor un ADEVĂR ȘTIINȚIFIC care ar trebui să blocheze vaccinarea pe loc. EFICIENȚA vaccinului Pfizer este, în realitate, DOAR DE 0.84%. INTERVIU ActiveNews cu reputatul profesor japonez. VIDEO