ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un cardiolog în vârstă de 52 de ani, care s-a lăudat cu nesimțire că nu va plânge la înmormântarea pacienților nevaccinați, a murit în somn... la doar două săptămâni după ce și-a făcut vaccinul de rapel, relatează En Volve.

În timpul verii, doctorul Sohrab Lutchmedial a atacat persoanele "egoiste" care au refuzat să facă vaccinul.

"Pentru cei care nu vor să se vaccineze din motive egoiste - indiferent de ce - nu voi plânge la înmormântarea lor", a scris Dr. Lutchmedial pe Twitter în iulie.

Thegatewaypundit.com relatează: Medicul a murit în mod neașteptat pe 8 noiembrie - la doar două săptămâni după ce a primit a 3-doză pe 24 octombrie.

Sohrab a primit a 3-a doză de vaccin Covid pe 24 octombrie, conform unei postări pe Facebook.
  

Potrivit presei canadiene, prietenii, familia și colegii doctorului Lutchmedial sunt în stare de șoc din cauza morții subite a acestuia.

CBC News a relatat:

Un cardiolog proeminent din New Brunswick a murit, lăsând în urmă un mare gol în sistem și în comunitate, spun colegii.

Dr. Sohrab Lutchmedial a dedicat mai mult de 20 de ani Centrului de Cardiologie din New Brunswick și îngrijirii pacienților care suferă de boli de inimă, se arată într-o declarație a personalului Centrului de Cardiologie din New Brunswick.

"Cu o tristețe profundă, anunțăm moartea bruscă și neașteptată a unui coleg, prieten, tată, partener și spirit inspirat", se arată în declarație.

Lutchmedial a murit luni, în somn, în locuința sa din Saint John, a declarat Jean-François Légaré, șeful departamentului de chirurgie cardiacă de la Centrul de Cardiologie din New Brunswick. El avea 52 de ani.