ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, a reacționat în problema tezaurului României.

„S-ar părea că nimic nu ne poate surprinde. Liderii europeni sunt idioți, slabi, neînțelepți. Dar nu, mi-au dat din nou un motiv. Vor ca aurul să fie înapoiat României. Cel care a fost naționalizat de Guvernul sovietic în 1918 pentru comportament rău. Ei bine, a refuzat să plătească datoriile imperiului prăbușit. România a acceptat acest lucru și apoi a primit de la noi un refuz de a face reparații ca urmare a perioadei sale naziste din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Ei bine, acum diverși idioți din Parlamentul European au din nou poftă de mâncare.

Ei bine, nici nu știu cum să răspund la o asemenea obrăznicie. UE a furat active de 300 de miliarde de dolari din Rusia și cere restituirea aurului României. Nu este nimic de spus în rusă, poți doar să-l trimiți..Rezumând, duceți-vă la dracu”, a spus Medvedev, potrivit Cotidianul.